assistent storemanager damesmode

Standplaats: Goes

  • Aantal uren: 24
  • Opleidingsniveau: MBO

Functieomschrijving

Voor onze trendy boetiek in exclusieve damesmode zijn wij op zoek naar een assistent storemanager. TIARE biedt stijlvolle en exclusieve damesmode aan van o.a. de merken Dorothee Schumacher, D.Exterior, IRO, ba&sh en J Brand. Wij onderscheiden ons door een perfecte pasvorm uitgevoerd in hoogwaardige materialen met geraffineerde details. Je adviseert de klanten in het aankoopproces en denkt mee over het inkoopbeleid. Daarnaast geef je mede invulling aan de marketing (visual merchandising, social media & events).

Functie-eisen

Iemand met passie voor mode en aantoonbare verkoopervaring in deze branche; daarbij is specifieke ervaring in het hogere segment een pré. Een pro-actieve houding naar onze klanten en hands-on mentaliteit vinden wij zeer belangrijk. Gezien het relatief kleine team is je flexibiliteit ten aanzien van werkdagen/-tijden gewenst; voor deze functie gaan wij vooralsnog uit van minimaal 16 uur en maximaal 32 uur per week. Onze openingstijden zijn van dinsdag t/m zaterdag van 10:00 tot 17:30 uur (geen koopavond).

Arbeidsvoorwaarden

Een brede uitdagende sales functie binnen CAO Fashion, Sport & Lifestyle met een passende beloning (functieniveau D) en opleidingsmogelijkheden in overleg. Onze bedrijfscultuur gaat uit van eigen verantwoordelijkheid en initiatief waarbinnen je dus veel 'ruimte' wordt geboden voor je eigen aanpak en ideeën.


Vacaturenummer 311722

TIARE

t.a.v. Ellis van der Zalm
Gasthuisstraat 5
4461 JS Goes