Assistent-Shopmanager Rituals cosmetics Zeeland

Standplaats: Heel Zeeland

  • Aantal uren: 32
  • Opleidingsniveau: N.v.t

Functieomschrijving

DOEL VAN DE FUNCTIE
Zodra je de deuren opent van de Rituals-winkel, gaat er een bijzondere wereld open. Een wereld waar alledaagse routines veranderen in betekenisvolle rituelen. Waar luxe home- en bodyproducten, prettige muziek en fijne geuren de winkel vullen. Dit is de plek waar jij als Assistent Shopmanager een unieke beleving kunt creeren en meemaken.

JOUW VERANTWOORDELIJKHEDEN
Voor jou is er als Assistent Shopmanager een dubbelrol in de winkel weggelegd. Aan de ene kant assisteer je de Shopmanager bij het in goede banen leiden van alle winkelactiviteiten, van voorraadbeheer tot personeelsadministratie, van planning tot financiële administratie. Om de commerciële doelstellingen te behalen en liever nog het overtreffen daarvan. Bij het slim beïnvloeden van KPI' s. Je hebt een motiverende voorbeeldrol voor jullie winkelteam en tijdens afwezigheid van de Shopmanager vervang je hem/haar en neem je verantwoordelijkheid.
Je deelt jouw kennis, bijvoorbeeld kennis die je opdoet tijdens onze halfjaarlijkse product(re)launches. Maar ook onze persoonlijke filosofie, diep van binnen en met onze klanten.
Aan de andere kant heb je een uitvoerende rol. Dat betekent dat je stijl en daadkracht toont bij het adviseren van klanten en neerzetten van een sterk winkelbeeld.

Functie-eisen

Om de unieke dubbelrol te vervullen, zoeken we een unieke Assistent Shopmanager. Een Assistent Shopmanager met inhoud:
1. Authentieke persoonlijkheid en oprechte klantvriendelijkheid. Jij maakt onze klanten en collega(s) blij.
2. MBO/HBO werk- en -denkniveau.
3. Ervaring in een vergelijkbare rol als Assistent Shopmanager of Assistent Filiaalmanager in de retail is een pré.
4. Balans. Qua persoonlijkheid en commercie: klanttevredenheid is het uitgangspunt van verkoop.
a. Sterk in communicatie. Zowel in het Nederlands als in het Engels.
b. Flexibele inzetbaarheid. Jij wilt en kunt doordeweeks en in het weekend werken.
c. Eerlijkheid. Tegenover jezelf en anderen. Dat betekent ook dat je de integriteitscontrole doorstaat via het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel. Dit is onderdeel van de procedure.

Arbeidsvoorwaarden

Rituals biedt jou een veelzijdige rol aan in een jong team met enthousiaste collega's in onze winkels (Middelburg, Domburg en Goes). Het salaris is marktconform en daarnaast heb je volop de mogelijkheid je talenten te benutten. Wij bieden je een ambitieuze en prettige werksfeer. Doorgroei is ook mogelijk.
Om je te introduceren in de wereld van Rituals hebben wij een onboarding programma genaamd Get Ritualized en hebben wij onze Rituals Academy. Dit geeft jou een vliegende start in het begin van jouw carriëre bij Rituals.

UREN PER WEEK
32-36 uur

INTERESSE?
Geïnteresseerd en ben je een serieuze kandidaat? Stuur dan vóór 1 september 2019 je CV met foto per mail naar middelburg@ritualszeeland.nl t.a.v. Chiara Dunzinger.


Vacaturenummer 305286