Planner Veiligheidspersoneel (m/v) 40 uur per week

Standplaats: Goes

  • Aantal uren: 40
  • Opleidingsniveau: MBO

Functieomschrijving

TSA Safety Services is gespecialiseerd in het leveren van kwalitatief hoogwaardige diensten op het gebied van veiligheidstoezicht. Wij voorzien onze opdrachtgevers al ruim 25 jaar in de behoefte om hen snel, deskundig, adequaat en 24 uur per dag van dienst te zijn.

We zijn ter versterking van ons team in Goes op zoek naar een:

Planner Veiligheidspersoneel (m/v)
40 uur per week

Functie-eisen

Als Planner Veiligheidspersoneel ben je verantwoordelijk voor het plannen van de inzet van circa 100 medewerkers in jouw regio. Je houdt hierbij rekening met specialismen, teamsamenstelling, speciale afspraken, arbeidsongeschiktheid en verlof van je medewerkers.
De inzet van al onze medewerkers wordt landelijk gepland vanuit ons hoofdkantoor in Goes.
Het betreft een dynamische planning, een mix tussen serviceverlening aan klanten en slimme, effectieve en kostenbewuste inzet van onze vakmensen.
Omdat je met mensen werkt en niet met producten, heb je goed ontwikkelde interpersoonlijke vaardigheden.

24 uur per dag en 7 dagen per week wordt er door onze opdrachtgevers een beroep gedaan op ons veiligheidspersoneel dat bestaat uit een grote kern van vaste krachten en een aanvullende pool van flexwerkers. Dit betekent dat je als Planner Veiligheidspersoneel meedraait in het systeem van bereikbaarheidsdiensten om onze ‘rond-de-klok’ dienstverlening te borgen. Door vroegtijdig zaken te signaleren en hiervoor oplossingen aan te dragen hou je onze dienstverlening op een hoog niveau.

Je bent op je best in een dynamische en soms hectische werkomgeving en weet dan nog steeds hoofdzaken van bijzaken te onderscheiden. Naast het maken van (ad hoc) dag-, week- en maandplanningen ben je ook verantwoordelijk voor de ‘stopplanningen’ tijdens de Turnarounds bij onze opdrachtgevers.

Herken jij jezelf in onderstaande?
• Minimaal mbo-niveau 4 werk- en denkniveau;
• Goede sociale en communicatieve vaardigheden;
• Een dienstverlenende instelling;
• Minimaal 1 jaar ervaring met (personeel)planning;
• Oplossingsgericht;
• Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
• Kennis van MS office, met name Excel ( kennis en ervaring met Rostar CAS is een pre).
Dan hopen we dat je snel solliciteert!

Arbeidsvoorwaarden

Wat bieden wij:
Een dynamische werkomgeving met een prettige werksfeer in een informeel bedrijf. Er wordt in dagdienst gewerkt (maandag t/m vrijdag). Daarnaast hebben wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden.


Sollicitatieprocedure:
Indien het bovenstaande je aanspreekt, stuur dan zo spoedig mogelijk je motivatiebrief met CV naar: r.renes@tsa-bv.nl, t.a.v. Dhr. R. Renes (Hoofd Planning).
Voor meer informatie kun je tijdens kantooruren bellen met 0113-405542 of raadpleeg onze website www.tsa-bv.nl.


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld


Vacaturenummer 311967