Copywriter (28-38 uur)

Standplaats: Goes

  • Aantal uren: 28
  • Opleidingsniveau: HBO

Functieomschrijving

Als Copywriter ben je in de rol van tekstschrijver onderdeel van het Contentcreatieteam op de afdeling Sales & Marketing van Roompot Vakanties. Dit team bestaat, inclusief jijzelf als Copywriter, uit zeven creatieve, gedreven medewerkers die zich dagelijks bezighouden met het verzorgen van tekst en beeld en andere content voor onder andere de website, e-mail-nieuwsbrieven en diverse marketingacties. Jij bent de ideale tekstschrijver en met jouw pakkende teksten en content inspireer je potentiële gasten. Binnen de rol van tekstschrijver ben je een belangrijke schakel in de customer journey. Je houdt bij het creëren van de content altijd rekening met de doelgroep(en), huisstijl, tone of voice en marketingstrategieën. Je neemt als Copywriter deel aan projecten die te maken hebben met content en copywriting. Je werkt nauw samen met andere teams binnen en buiten de marketingafdeling waaronder E-mail, Social Media, Branding en Revenue.

Functie-eisen

- Je hebt een afgeronde hbo-opleiding Nederlands, Communicatie of Nieuwe Media.
- Je hebt bij voorkeur ervaring met schrijven en redigeren van commerciële en creatieve teksten op online en offline platformen.
- Je bent een echte taalvirtuoos, woordkunstenaar en liefhebber van taal in de breedste zin van het woord. Je beheerst de Nederlandse taal dan ook tot in de puntjes. Kennis van Duitse en/of Franse taal is een pre.
- Je hebt een goed inlevingsvermogen en kunt snel schakelen tussen verschillende doelgroepen.
- Je bent creatief en hebt feeling met online media.
- Je bent nauwkeurig, stressbestendig, flexibel, proactief en een ster in plannen en organiseren.
- Je hebt een ondernemende en pragmatische instelling; je krijgt energie van het snel tackelen van vraagstukken. Deadlines en presteren onder tijdsdruk zijn voor jou dan ook geen probleem

Arbeidsvoorwaarden

- Een afwisselende, uitdagende baan met veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheden op een jonge, creatieve en dynamische afdeling.
- Een jaarcontract bij een succesvolle internationale organisatie.
- Salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform cao Recreatie.

Roompot spirit
Roompot is een ambitieus, gezellig en oer-Hollands bedrijf. Werken bij Roompot betekent werken in een gezellige collegiale werksfeer. Iedere keer als je naar het werk toe komt waan je jezelf in de vakantiesfeer. Om onze gasten een zorgeloos verblijf te bezorgen is het hard werken maar hier word je ook voor beloond. De lijnen in de organisatie zijn kort. Meedenken en meegroeien wordt gewaardeerd en elke dag stel je de wensen van onze gasten centraal om ze een onvergetelijke vakantie te verzorgen, vanuit welk vakgebied dan ook. Een leuk voordeel is dat je als medewerker ook kunt genieten van de extra voordeeltjes. Denk bijvoorbeeld aan korting op een vakantie, gratis bezoek aan het zwembad en gratis gebruik van squash- en bowlingbanen! Je gaat aan de slag bij een toonaangevend recreatiebedrijf, deelt een passie voor reizen en bent bereid om dat stapje extra te zetten.


Vacaturenummer 311432