Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Werkvoorbereider Zeeland

Standplaats: Goes

  • Aantal uren: 40
  • Opleidingsniveau: HBO

Functieomschrijving

Jij draagt bij aan het onderhoud van verschillende infraprojecten in Zeeland zoald de beroemde waterkeringen!

Wat ga je doen?
Je maakt onderdeel uit van BAM Infra Nederland. Wij zijn een klantgerichte organisatie die met haar brede expertise en innovatieve werkwijze toegevoegde waarde biedt voor haar opdrachtgevers. Onze integrale en op samenwerking gerichte benadering van infra-opgaven stelt ons in staat onze klanten altijd de beste oplossing te bieden. BAM staat bekend om de kwaliteit en de betrouwbaarheid van haar producten en diensten en tevens om de inzet, kennis en ervaring van haar medewerkers. BAM Infra Nederland kent een platte organisatiestructuur met vier business units. BAM Infra Multidisciplinaire Contracten is verantwoordelijk voor projecten boven de dertig miljoen euro. BAM Infra Regio's is actief in de lokale markten. BAM Infra Connect - met onder meer BAM Infra Telecom, BAM Infra Energie & Water en BAM Infra Rail - werkt vooral voor netbeheerders en voor providers en kabelbedrijven. BAM Infraconsult, een van de grootste ingenieursbureaus van Nederland, bundelt alle kennis en is tevens internationaal actief. Het hoofdkantoor is gevestigd in Gouda en de werkmaatschappij beschikt over een uitgebreid netwerk van vestigingen.

Als werkvoorbereider draag je verantwoordelijkheid voor de veiligheid, kwaliteit, tijdsplanning en financiën van verschillende projecten in Zeeland.

Standplaats van BAM Infra Asset Management is Gouda, maar de projectlocatie wordt waarschijnlijk Goes.

Onze projecten voorbereiden is topsport, elk werk van BAM Infra is 'custom made'! Concrete taken waar jij mee bezig zou kunnen zijn:

• Analyseren van voorlopige ontwerpen;
• Het schrijven van werkplannen die bestaan uit verschillende projectplannen, technische informatie, tekeningen, werkbegroting en voorschriften & normen;
• Afstemmen van het contract met uitvoering;
Maken van planningen voor het inkopen en leveren van materialen waar bij je intensief samenwerkt met de inkoper, maar ook met leveranciers en onderaannemers;
• Voortgangsbewaking van planning, kosten en inkoop;
• Inzichtelijk maken van risico's en deze tijdig beheersbaar maken;
 • Administratie voeren ten behoeve van termijnstaten, materieel en materiaal, uren, en dergelijke;
• Op het projecten steekproefsgewijs controleren op de opgestelde werkplannen. Je bent veel in overleg met de uitvoering, KAM, projectmanagement of directe collega werkvoorbereiders.
• Je houdt het aspect veiligheid scherp in het vizier.

Functie-eisen

Wie zoeken wij?
Voor het project de Rotterdamsebaan zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider voor de afdeling instandhouding. De afdeling bestaat uit 7 personen met ieder zijn eigen expertise.

Alle disciplines komen samen op dit grote project, van werktuigbouw, electrotechniek tot civiel. En jij? Jij staat er als werkvoorbereider midden in. Doordat gebruikers zo min mogelijk last moeten hebben van de onderhoudswerkzaamheden en maximale beschikbaarheid.Jij omarmt digitale werkmethoden en wilt koploper blijven. Je past technologische innovaties toe, zoals BIM, robotics, 3D-printing, virtual reality (VR) en augmented reality (AR), alsook modulair bouwen. Op deze manier krijg je de mogelijkheid om innovatief te zijn en voor jou als werkvoorbereider ligt daar een enorm potentieel.

• Door de door jouw gemaakte onderhoudsplannen weet jij als geen ander wanneer er wat moet gebeuren aan de Rotterdamsebaan, en is het voor anderen inzichtelijk.
• Je maakt deel uit van een grote organisatie (>300 collega's) en een drukke plannen, hier word je blij van.
• Onderhoudsorganisatie kent geen verrassingen.
• Je hebt affiniteit van Onderhoudsmanagementsystemen, weet wat FMECA's inhouden en kunt werken met onderhoudsconcepten om het werk te structureren.
• Door jouw efficiënte planning en organisatie van de werkzaamheden op een deel van het project lever jij direct een zichtbare bijdrage aan deze miljoeneninvesteringen. We dagen je uit om buiten de kaders te denken en zo slim mogelijk om te gaan met de beschikbare middelen die je hebt.
• Je hebt minimaal een hbo-werk- en -denkniveau en bij voorkeur een opleiding richting Civiele Techniek, Weg- en waterbouw of Technische Bedrijfskunde succesvol afgerond.
• Je hebt een uniek probleemoplossend vermogen en jij organiseert je werkzaamheden efficiënt. Je bent vernieuwend en gericht op een optimale samenwerking.

Arbeidsvoorwaarden

Wat bieden wij?

• Een salaris dat afhankelijk is van jouw ervaring;
• Mogelijkheid tot gebruik van de BAM leaseregeling.
• Een arbeidsvoorwaardenpakket, waarmee je recht hebt op 30 vakantiedagen en 13 atv-dagen per kalenderjaar.
• Perspectief! Omdat we projecten hebben in iedere fase van het bouwproces - van ontwerp tot onderhoud - en specialisten in elk vakgebied, zijn er bij BAM volop mogelijkheden om door te groeien.
• Ontwikkeling! Via onze BAM Business School bieden wij verschillende mogelijkheden voor kennisoverdracht, kennisuitwisseling en kenniscreatie. Dit doen wij mede door verschillende modules E-learning beschikbaar te stellen, waarvan jij onbeperkt gebruik kan maken..
• Ben je 35 jaar of jonger? Dan kan je deel uitmaken van ons Young BAM team.

Voor meer informatie over deze positie kun je contact opnemen met Jolien Heijnen, Corporate recruiter.

Heb je interesse in deze functie, solliciteer dan via de 'Solliciteer' button op deze pagina! Dat werkt snel en eenvoudig, en op die manier komen jouw gegevens direct en veilig in ons systeem, zodat we jouw cv de aandacht kunnen geven die het verdient.

Wij hechten veel waarde aan het naleven van de privacy wetgeving, kandidaten die per mail solliciteren moeten we helaas alsnog verzoeken om hun sollicitatie via de website te herhalen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.


Vacaturenummer 409491