Vakman grondwerk en wegen- en waterbouw

Standplaats: Grijpskerke

  • Aantal uren: 40
  • Opleidingsniveau: VMBO

Functieomschrijving

Aannemingsbedrijf De Voogd Kabels en Leidingen B.V. is een modern aannemingsbedrijf, actief in de infratechniek. Wegens toegenomen werkzaamheden zijn wij op zoek naar een:

Vakman grondwerk, wegen- en waterbouw

Als vakman grondwerk, wegen- en waterbouw ben je belast met het uitvoeren van werkzaamheden op het gebied van grondwerken, leidingbouw en kabelwerken.

Functie-eisen

Voor deze functie zoeken wij een enthousiaste kandidaat met verantwoordelijkheidsgevoel en teamgeest, die in het bezit is van minimaal het diploma basisveiligheid, en een rijbewijs B.


Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de cao voor de bedrijfstak Metaal en Techniek, sub. Technisch installatiebedrijf
een prettige werkomgeving
een afwisselende en zelfstandige functie.

Inlichtingen over bovenstaande functie kun je inwinnen bij Marco Bos, bereikbaar onder telefoonnummer 0118-592440. Je schriftelijke sollicitatie, voorzien van curriculum vitae, kun je sturen naar ons postadres of verzenden via de mail.De Voogd kabels en leidingen B.V.

T.a.v. Judith Meliefste

Hondegemsweg 25

4364 RA GRIJPSKERKE

E: jmeliefste@devoogdgrijpskerke.nl** Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld **Vacaturenummer 245564

De Voogd Grijpskerke

t.a.v. M. Bos
Hondegemsweg 25
4364 RA Grijpskerke