Toekomstgerichte installatiemonteur

Standplaats: Heinkenszand

  • Aantal uren: 0
  • Opleidingsniveau: MBO

Functieomschrijving

Ons bedrijf:
Al bijna 15 jaar is Pietro e Calore de expert op het gebied van duurzame verwarmingstechnieken.
Wij leveren en installeren pelletkachels, pelletketels, hout cv-haarden en biomassa-installaties die op hout, houtpellets en/of houtsnipper kunnen branden.
Wij bieden volledige installaties voor het vervangen van gasinstallaties.

Door de huidige energietransitie maakt Pietro e Calore een sterke groei door. En daarom zijn we op korte termijn op zoek naar een allround monteur welke zowel cv-installatietechnische als elektrotechnische kennis heeft.

Functie-eisen

Na een inwerkperiode is het de bedoeling dat je zelfstandig aan de slag gaat. Je komt bij bedrijven en bij particulieren over de vloer. Je bent ons visitekaartje en verwachten dus een nette omgang en werkhouding.
De werkzaamheden zijn zeer afwisselend en variƫren van het plaatsen van pelletkachels, pelletketels, biomassaketels, boilers, buffers en schoorstenen tot het aansluiten van het elektra van de regelingen. Jij wordt vooral verantwoordelijk voor de vervanging van de gasinstallaties door pelletketels en biomassa installaties.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een veelzijdige baan binnen een innovatief, groeiend en dynamisch bedrijf waar het draait om kwaliteit en klantgerichtheid.
Wij bieden een half jaar contract en bij gebleken geschiktheid kan je in vaste dienst komen.
Of je nou 18 of 55 jaar bent, dat maakt ons niets uit! Wij kijken naar je kunnen en ervaring. Je kan bij ons parttime of fulltime aan de slag, alles is in overleg mogelijk.

Dus, wil je een fantastische baan, met heel veel afwisseling en zelfstandigheid? Wil je ook innovatief en toekomstgericht bezig zijn? Stuur dan snel je CV naar ons toe!

Heb je nog vragen omtrent deze functie, neem dan contact op met Nelleke Wagenaar op telefoonnummer 0113-548982.

Sollicitaties kan je richten aan:
Pietro e Calore
t.a.v. Nelleke Wagenaar
Schouwersweg 5,
4451 HS Heinkenszand

Of per e-mail: info@pietrocalore.nl.
www.pietrocalore.nl


Vacaturenummer 281129

Pietro e Calore

t.a.v. Nelleke Wagenaar