Timmerman of timmervrouw Topvorm prefab Terneuzen

Standplaats: Terneuzen

  • Aantal uren: 38
  • Opleidingsniveau: VMBO

Functieomschrijving

Uitzendbureau Manpower is voor Topvorm prefab in Terneuzen op zoek naar timmermannen- of vrouwen! Ben jij op zoek naar een actieve baan waarin je elke dag iets nieuws staat te wachten? Als timmerman of -vrouw ben jij namelijk de hele dag fysiek bezig. Wat timmeren hier of een product produceren aan de hand van een technische tekening, jij draait er je hand of hamer niet voor om! Zoek je een nieuwe fulltime baan in de regio van Terneuzen? Sollcititeer dan nu!
 
Wat ga je doen als timmerman?
Je houdt je bezig met verschillende werkzaamheden zoals: afwerken van frames, produceren van elementen (aan de hand van technische tekeningen) en allround timmerwerk.

Werktijden
De werktijden in deze functie zijn in dagdienst en liggen tussen 7.00 en 18.00 uur. Binnen deze werktijden ben jij flexibel inzetbaar! 

Functie-eisen

Wil jij graag aan de slag als timmerman? Top! Om in aanmerking te komen voor de vacature timmerman is het belangrijk dat jij voldoet aan onderstaande functie-eisen:
- Minimaal in het bezit van een vmbo diploma
- Bij voorkeur ervaring opgedaan in de bouw, bijvoorbeeld als betontimmerman, werkplaatstimmerman, monteur, montagemedewerker of productiemedewerker (dit is een pré)
- In staat om technische tekeningen te lezen
- Fysiek in staat om zwaarder werk te verrichten
- Minimaal 37,5 uur per week beschikbaar
- Bij voorkeur woonachtig in de regio Terneuzen, bijvoorbeeld in Oostburg, Hulst, IJzendijke, Kloosterzande of Hoofdplaat 

 

In overleg kun jij zo snel mogelijk beginnen. We bespreken graag de mogelijkheden met jou! Hoe je kunt solliciteren lees je hier:
- Online solliciteren via de button: ‘solliciteer direct’
- Maken van selectievragenlijst die direct verschijnt na het inloggen en toevoegen van jouw motivatie
- Jouw sollicitatie wordt doorgestuurd naar de Manpower vestiging die de sollicitatie verder in behandeling neemt
- Vestiging neemt contact op voor een telefonisch of live interview bij Manpower
- Mogelijk op sollicitatiegesprek bij de opdrachtgever

Arbeidsvoorwaarden

11,00-12,50 bruto per uur


Vacaturenummer 307961