Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Timmerman

Standplaats: Kapelle

  • Dienstverband: Fulltime
  • Aantal uren: 40
  • Opleidingsniveau: N.v.t

Als timmerman ruwbouw ga je aan de slag met verschillende werkzaamheden, denk hierbij aan houtskeletbouw, maken van bekisting, Het gereed maken van vloeren, allerlei overige timmerwerkzaamheden. Je bent hier bedreven in, je hebt ervaring of bent bereid dit op te doen. Je weet van aanpakken en bent een collegiale teamspeler. Klinkt dit als de ideale vacature voor jou?

Wat worden je werkzaamheden: Bekisting aanbrengen Je kan maatvoeren vanaf de stramienmaten Leggen / storten van vloeren Plaatsen van prefab beton Uitvoeren van overige timmerwerkzaamheden

Wat wij van je vragen: In het bezit van rijbewijs B en eigen vervoer In bezit van een Vca-certificaat (of bereid deze te behalen)Een gemotiveerde werkhouding Goed kunnen samenwerken en communiceren Zelfstandig kunnen werken. Ervaring is een pré.

Wat wij bieden: Een goed salaris conform cao bouw- Een vast contactpersoon voor alle vragen Kans op een vast contract. Reiskostenvergoeding of mogelijkheid auto van de zaak.

Ben of ken jij de geschikte vakman voor deze baan? Neem dan contact met ons op via de volgende gegevens 06-8688160  [email protected]. Wij verwelkomen je graag in ons team.


Vacaturenummer 1015453

De Zeelandnet vacaturebank is de grootste vacature site van Zeeland met 1.983 vacatures. De vacaturebank is een populair onderdeel van Zeelandnet.nl en helpt Zeeuwen met het vinden van de juiste baan. Ben je op zoek naar goed personeel? Plaatst je vacature in één van de ruim 20 rubrieken en vind de beste kandidaat. Het plaatsen van een vacature is gratis. Wil je met je vacature extra opvallen? Kies dan voor één van de vele bannermogelijkheden.