Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Timmerman

Standplaats: Middelburg

  • Aantal uren: 40
  • Opleidingsniveau: MBO

Functieomschrijving

Wat ga je doen:
Zorgen dat we hele blijde klanten krijgen en houden, samen met een collega. Dit ga je doen door hele mooie dingen te maken met hout, van berging tot luxueus buitenverblijf en van tuinwand tot designgevel. Je begrijpt dat dit op de millimeter nauwkeurig zagen en afwerken betekent. Onze klanten ga je verrassen met je flexibiliteit in werken, zij bedenken en jij maakt het. En dit kan op het laatste moment ook wel eens iets anders worden. Hoofdzakelijk ga je dit doen binnen ons werkgebied Zeeland, en soms iets verder. Werken met Zink, dakpannen, EPDM, water en elektra zijn jouw ook niet vreemd.

Hoe ga je dit doen:
Samen met je collega en met je passie voor houtbouw en vakmanschap, en natuurlijk een auto die volgeladen zit met het juiste gereedschap. Je begrijpt dat de dag soms wel eens iets langer kan duren dan 16:00. In je eerste maanden maken je collega’s van de montageploeg je wegwijs in onze werkwijze.

Functie-eisen

Wat vragen wij van je:
Een leergierig persoon, met de juiste snelheid, ervaring en oog voor detail. Je hebt een representatief voorkomen en kan feilloos met mensen omgaan. Ervaring en resultaatgerichtheid vinden we belangrijker dan een spijker- en zaagdiploma. Je bent misschien een jong iemand, we stellen de grens op 67 jaar. Dit gezien de samenstelling van ons team.

Arbeidsvoorwaarden

Wat gaan we je bieden:

Geld
Een walhalla voor een ‘mooie dingen maker’
Korte projecttijden
Een gemêleerd gezelschap aan collega’s
Een jong bedrijf waar je inbreng nodig is
Vakantie dagen, als je belooft terug te komen
Volop ruimte voor je ideeën en initiatieven
Wil je eerst zien wat we doen? https://www.facebook.com/ZeelandTuinmaterialen/

Laat ons zien wat je kan en reageer:
We nodigen je graag uit om te solliciteren, Mail ons eventueel foto’s van een werk waar je aan hebt meegebouwd. Ofwel, laat ons zien dat jij de beste bent. Daarnaast ontvangen wij uiteraard graag jouw CV.
Dit kan je mailen naar madelon@zeelandtuinmaterialen.nl, bij de juiste persoon kunnen we snel beslissen.


Vacaturenummer 293450