Telescoopkraanmachinist

Standplaats: s-Heerenhoek

  • Aantal uren: 40
  • Opleidingsniveau: N.v.t

Functieomschrijving

Hoondert is van oorsprong een aannemings- en verhuurbedrijf in de grond-, weg- en waterbouw. Vanuit deze brede ervaring en met behulp van een uitgebreid machinepark richten wij ons ook op andere werkgebieden. Op de stevige fundamenten van onze kennis en ervaring breiden wij ons voortdurend uit.

Elk van de bedrijven binnen de Hoondert Groep is specialist op het eigen vakgebied. Ons machinepark is modern en zeer divers en dankzij de intensieve samenwerking met de andere onderdelen binnen de groep kunnen wij grote en multidisciplinaire projecten efficiƫnt uitvoeren.

Wij hebben veel aandacht voor kwaliteit, veiligheid en milieu. Deze aspecten zijn gebundeld in een integraal zorgsysteem dat gecertificeerd is volgens de normen ISO-9001, ISO-14001, en VCA**

Wij zijn een multidisciplinair bedrijf dat actief is in vele sectoren. Maatschappelijke betrokkenheid en duurzaamheid staan daarbij centraal. Je zult voornamelijk ingezet worden op onze telescoopkranen, maar ook andere werkzaamheden kunnen voorkomen; een flexibele instelling is belangrijk. Het dagelijks onderhoud van je machine behoort ook tot het takenpakket. Daarbij verwachten wij dat de machine er keurig verzorgd uitziet. Jouw inzet en het materieel zijn ons visitekaartje.

Functie-eisen

- Aantoonbare werkervaring als telescoopkraan of verreiker machinist
- In het bezit van deskundigheidsbewijs mobiele kranen (hijsbewijs)
- In het bezit van rijbewijs C
- Je hebt een flexibele instelling aangaande werktijden en weekenddiensten
- Het bezit van het certificaat Basisveiligheid (VCA-B) is een pre

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden, naast een marktconform salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
Vragen over deze functie kun je stellen per email info@hoondert.nl t.a.v. J.Hoondert.


Vacaturenummer 310751