Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Tekenaar

Standplaats: Terneuzen

  • Aantal uren: 40
  • Opleidingsniveau: MBO

Ben jij gestructureerd en kun je planmatig werken? En kun je werken met Tekla Structures? In deze functie als Tekenaar ben je verantwoordelijk voor het uitwerken van (detail) staalconstructie- en werkplaatstekeningen van bouwkundige en civieltechnische constructies met behulp van vooral Tekla Structures. Je hebt daarbij veel contacten met directie, projectverantwoordelijke of opdrachtgever. En communiceert duidelijk over de planning, uitvoering, details en prioriteiten met alle contacten. 

Je komt te werken bij een constructiebureau in Middelburg dat zich richt op het ontwerpen, berekenen en tekenen van bouwkundige constructies en zij zijn gespecialiseerd in totaaloplossingen voor beton-, hout-, en staalconstructies.

Interesse in deze vacature als tekenaar? Stuur je CV naar Annemiek Drijdijk a.drijdijk@werkenvakmanschap.nl of bel voor meer informatie 0115-649521.

Sollicitatieprocedure:
Wij maken een selectie van de diverse CV's en gaan met jou in gesprek over deze vacature. Kom je in aanmerking dan bespreken wij dit met het bedrijf en als ook zij de match zien ga je op sollicitatiegesprek. Ben jij inderdaad de ideale kandidaat zorgen wij voor je jaarcontract en kun jij aan de slag. Na dit jaar, en naar tevredenheid van beide partijen, krijg je een contract bij dit bedrijf.

Functie eisen
* Je hebt een MBO diploma, eventueel aangevuld met verschillende bouwtechnische cursussen;
* Kennis en ervaring met tekenprogramma Tekla Structures;
* Goede schriftelijk en mondelinge communicatieve vaardigheden;
* Zelfstandig, klantgericht, stressbestendig en een gestructureerd en planmatige aanpak.


Vacaturenummer 438505