Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Servicemonteur buitendienst

Standplaats: Goes

  • Aantal uren: 40
  • Opleidingsniveau: MBO

Functieomschrijving

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Servicemonteur buitendienst. Als Servicemonteur werk je aan funderingsmachines en aanverwante componenten in zowel Goes als bij de klant op locatie. De werkzaamheden bestaan uit onderhoud, assistentie en instructie geven, storing zoeken en repareren. Na een gedegen inwerkperiode door collega’s ga je zelfstandig op pad. Dit zal veelal met een luxe goed ingerichte service bus zijn, waar nodig kan dit ook reizen met het vliegtuig zijn. De machines bevinden zich in veel verschillende landen, binnen Europa maar ook in Amerika Australië India en Rusland. Je maakt deel uit van een jong team van ca. 8 servicemonteurs, onder leiding van de service coördinator.

Functie-eisen

Wat vragen wij?
- een zelfstandige verantwoordelijke werkmentaliteit;
- goed kunnen werken in een groep maar ook alleen;
- oplossingsgericht denken en doen op een veilige manier;
- zorg dragen voor op veilige manier werken met onderdelen, gereedschappen en machines bij de installatie van en service aan funderingsmachines;
- in goede staat houden van de te gebruiken gereedschappen en ander materieel;
- naleven van de veiligheidsvoorschriften;
- ervaring is een pre maar de juiste mentaliteit is het belangrijkst;
- kennis van Engelse en/of Duitse en Nederlandse taal.

Arbeidsvoorwaarden

Wat bieden wij?
- een flexibele organisatie met een goed team enthousiaste collega’s die er staan als het nodig is;
- korte lijnen intern, binnen engineering montage en service;
- ruime mogelijkheden om door te leren binnen het vakgebied.

Over de opdrachtgever:
De opdrachtgever biedt volledig geïntegreerde oplossingen voor on- en offshore installatie, fundering en ontmanteling van olie & gas, offshore wind, en kust & civiele markt. Door veel ervaring en expertise te combineren, zijn ze in staat om een ​​innovatief en compleet assortiment apparatuur aan te bieden, zoals hydraulische heihamers, geluiddempende systemen en offshore installatie- en verwijderingsapparatuur. Daarnaast bieden ze advies en een uitgebreide dienstverlening aan de klanten. Tegenwoordig hebben ze meer dan 400 medewerkers die op verschillende locaties in Europa, Amerika, Azië en Australië werken. De opdrachtgever maakt deel uit van de wereldmarktleider in de bouw van gespecialiseerde schepen voor natte mijnbouw en baggeractiviteiten, en een belangrijke speler op het gebied van complexe custom-built offshore schepen. Daar stoppen ze echter niet. Voor elk schip ontwikkelen ze ook geavanceerde apparatuur die naadloos is geïntegreerd. Ook bieden ze ondersteuning aan de klanten, die wereldwijd beschikbaar is gedurende de levensduur van de producten. Als je naar het klantenbestand kijkt, vind je prominente baggerbedrijven, olie- en gasconcerns, offshore-aannemers en nationale overheden. Met kantoren over de hele wereld heeft de opdrachtgever een internationale oriëntatie. Tegenwoordig werken er 3.000 collega’s op verschillende locaties in binnen- en buitenland.

Geïnteresseerd?
Heb je vragen over de bovenstaande functie of ben je geïnteresseerd? Bel Amanda op +31 6 86 86 29 99 of stuur je CV naar amanda@hb17.nl.


Vacaturenummer 423987