Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Plaatsvervangend hoofd verkoop binnendienst

Standplaats: Terneuzen

  • Aantal uren: 40
  • Opleidingsniveau: HBO

Functieomschrijving

Onze opdrachtgever is op zoek naar een plaatsvervangend hoofd verkoop binnendienst.

Wat ga jij doen?
Als plaatsvervangend Hoofd Verkoop Binnendienst heb je de leiding over de verkopers op de binnendienst. Jij stuurt ze aan en zorgt voor een prettige werkomgeving. Als plaatsvervangend Hoofd Verkoop Binnendienst maak je complexe offertes, controleer je administratieve processen, voer je werkoverleg en informeer en faciliteer je de buitendienst. Het plaatsvervangend Verkoop Binnendienst is tevens degene die vergaderingen organiseert en voorzit. Daarnaast fungeer je als spil tussen de diverse afdelingen binnen de BV.

Hoofdzakelijk bestaan je werkzaamheden uit:
- Leidinggeven aan en motiveren van de commerciële binnendienst;
- Het uitbrengen en opvolgen van offertes;
- Het behandelen van inkoopcontracten;
- Het ondersteunen op zowel commercieel, technisch als persoonlijk gebied van de afdeling;
- Organiseren, voorbereiden en voorzitten van diverse overlegstructuren en de daaruit voortkomende acties helpen uitzetten en monitoren.

In eerste instantie is het belangrijk om ons bedrijf en onze producten te leren kennen en de bovengenoemde werkzaamheden eigen te maken. Na een succesvolle inwerkperiode en enige tijd te hebben meegedraaid op de afdeling is het de bedoeling dat jij in staat bent om leiding te geven aan de afdeling (of een deel hiervan). In deze functie zul je nauw samenwerken met ons Hoofd Verkoop Binnendienst.

Met wie werk je samen?
Op de commerciële binnendienst werken in totaliteit 15 collega’s. Binnen de afdeling wordt er in kleinere teams samengewerkt. Er heerst een informele werksfeer waarbij het gezamenlijke resultaat voorop staat. Je komt te werken op de locatie in Terneuzen.

Functie-eisen

Wie zoeken wij?
We zoeken iemand met hbo werk- en denkniveau en een afgeronde opleiding in een bouwkundige richting. Je hebt daarnaast ongeveer vijf jaar relevante (werk)ervaring in een vergelijkbare functie. Commercieel talent en het beschikken over een gezonde handelsgeest in combinatie met goede commerciële vaardigheden is een must. Het leidinggeven is een belangrijk aspect van de functie en hier heb je in jouw voorgaande functies ook de nodige ervaring mee opgedaan. Een proactieve houding en de drive om gezamenlijk resultaat te behalen zien wij graag terug bij jou.

Arbeidsvoorwaarden

Wat bieden wij?
Een dynamische en stimulerende werkomgeving binnen een mooi familiebedrijf, waar geen dag hetzelfde is. Er is ruimte voor eigen initiatief en je werkt samen in een team met fijne collega’s.

Geïnteresseerd in deze vacature?
Ben je enthousiast of wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Marieke via marieke@hb17.nl of +31 6 86861055.


Vacaturenummer 423979