Monteur infratechniek gas- water en warmtedistributie

Standplaats: Grijpskerke

  • Aantal uren: 40
  • Opleidingsniveau: VMBO

Functieomschrijving

Aannemingsbedrijf De Voogd Kabels en Leidingen B.V. is een modern aannemingsbedrijf, actief in de infratechniek. Wegens toegenomen werkzaamheden zijn wij op zoek naar een:


Monteur infratechniek gas-, water- en warmtedistributie

Als monteur infratechniek gas-, water- en warmtedistributie verricht je zelfstandig alle werkzaamheden verband houdende met het leggen, verbinden, en repareren van leidingen, volgens geldende eisen en voorschriften.


Functie-eisen

Voor deze functies zoeken wij een kandidaat die in het bezit is van het diploma Monteur infratechniek gas-, water-, warmtedistributie (of gelijkwaardig), het diploma basisveiligheid, en een rijbewijs B. De kandidaat moet verder beschikken over goede contactuele eigenschappen, een daadkrachtige en flexibele instelling en moet zelfstandig kunnen werken.

Arbeidsvoorwaarden

goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de cao voor de bedrijfstak Metaal en Techniek, sub. Technisch installatiebedrijf
een prettige werkomgeving
een afwisselende en zelfstandige functie.

Inlichtingen over bovenstaande functie kun je inwinnen bij Marco Bos, bereikbaar onder telefoonnummer 0118-592440. Je schriftelijke sollicitatie, voorzien van curriculum vitae, kun je sturen naar ons postadres of verzenden via de mail.De Voogd kabels en leidingen B.V.

T.a.v. Judith Meliefste

Hondegemsweg 25

4364 RA GRIJPSKERKE

E: jmeliefste@devoogdgrijpskerke.nl** Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld **
Vacaturenummer 245568

De Voogd Grijpskerke

t.a.v. M. Bos
Hondegemsweg 25
4364 RA Grijpskerke