Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Monteur infratechniek gas-, water- en warmtedistributie

Standplaats: Heel Zeeland

  • Aantal uren: 40
  • Opleidingsniveau: N.v.t

Functieomschrijving

Als monteur infratechniek gas-, water- en warmtedistributie verricht je zelfstandig alle werkzaamheden verband houdende met het leggen, verbinden, en repareren van leidingen, volgens geldende eisen en voorschriften.


Functie-eisen

Voor deze functies zoeken wij een kandidaat die in het bezit is van het diploma Monteur infratechniek gas-, water-, warmtedistributie (of gelijkwaardig), het diploma basisveiligheid, en een rijbewijs B. De kandidaat moet verder beschikken over goede contactuele eigenschappen, een daadkrachtige en flexibele instelling en moet zelfstandig kunnen werken.


Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden
goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de cao voor de bedrijfstak Metaal en Techniek, sub. Technisch installatiebedrijf
een prettige werkomgeving
een afwisselende en zelfstandige functie.Inlichtingen over bovenstaande functie kun je inwinnen bij Marco Bos, bereikbaar onder telefoonnummer 0118-592440. Je schriftelijke sollicitatie, voorzien van curriculum vitae, kun je sturen naar ons postadres, of verzenden via de mail.De Voogd kabels en leidingen B.V.

T.a.v. Marco Bos
Hondegemsweg 25
4364 RA GRIJPSKERKE

E: mbos@devoogdgrijpskerke.nl** Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld **


Vacaturenummer 318743