Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Montagemedewerker Houtbouw

Standplaats: Heel Zeeland

  • Aantal uren: 40
  • Opleidingsniveau: MBO

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een baan als timmerman? Ben jij flexibel, secuur, gemotiveerd en denk je altijd een stapje verder? Dan hebben wij wellicht de baan die bij jou past! Zeeland Tuinmaterialen is al jaren gespecialiseerd in het bedenken en realiseren van projecten in de houtbouw. Veel projecten hebben we met groot succes mogen aannemen en afronden. Door de toenemende vraag en opdrachten voor bouwwerken zoeken we een collega voor uitbreiding van onze montage teams.

Onze klanten ga je verrassen door hele mooie dingen te maken van hout. Voorbeelden van de houten gebouwen zijn: carports, veranda's, bergingen en tuinhekken. Je begrijpt dat dit op de millimeter nauwkeurig zagen en afwerken betekent. 

Als montagemedewerker houtbouw houd jij je bezig met het monteren van de gebouwen op locatie. Hoofdzakelijk ga je dit doen binnen ons werkgebied Zeeland, en soms iets verder. Je gaat op pad samen met je collega en natuurlijk een auto die volgeladen zit met het juiste gereedschap. In je eerste maanden maken je collega's van de montageploeg je wegwijs in onze werkwijze. Door je ervaring ben je in staat je jonge collega's iets te leren.

Functie-eisen

Jij bent handig, beschikt over technisch inzicht en zet graag dingen in elkaar. Je hebt een representatief voorkomen en kan feilloos met mensen omgaan. Ervaring en resultaatgerichtheid vinden we belangrijk, je collega's kunnen iets van je leren. Bij voorkeur ben je een breed inzetbaar vakman, van klein metselwerk tot bekend met dakbedekkingen en elektra.

Afgeronde bouwkunde opleiding en enkele jaren ervaring
Rijbewijs B
Flexibel en denkt oplossingsgericht
Leergierig en gemotiveerd
Goede beheersing van de Nederlandse taal

Arbeidsvoorwaarden

Een uitdagende functie binnen een ambitieuze en groeiende organisatie met volop ruimte voor ontplooiingsmogelijkheden
Werkweek is van maandag tot vrijdag
Een goed marktconform salaris
Een gemêleerd gezelschap aan collega’s
Volop ruimte voor je ideeën en initiatieven
Wil je eerst zien wat we doen? https://www.facebook.com/ZeelandTuinmaterialen/

Laat ons zien wat je kan en reageer:
We nodigen je graag uit om te solliciteren, Mail ons eventueel foto’s van een werk waar je aan hebt meegebouwd. Daarnaast ontvangen wij uiteraard graag jouw CV.
Dit kan je mailen naar madelon@zeelandtuinmaterialen.nl, bij de juiste persoon kunnen we snel beslissen.


Vacaturenummer 382983

Zeeland Tuinmaterialen B.V.

t.a.v. Zeeland Tuinmaterialen
Arnesteinweg 20
4338PD MIDDELBURG