Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Meewerkend voorman sloopwerk decom

Standplaats: Nieuwdorp

  • Aantal uren: 40
  • Opleidingsniveau: MBO

Functieomschrijving

Ben je op zoek naar een uitdagende baan met veel afwisseling? Wil jezelf verder ontwikkelen bij een van de grootste aannemingsbedrijven van Zeeland? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Sagro Decom B.V. is een toonaangevende onderneming, werkzaam in de decommissioning van olie- en gas platformen. Wij bieden onze opdrachtgevers een breed pakket van activiteiten aan. De kernactiviteiten zijn onder andere sloop, grond-, weg- en waterbouw en milieu.

Als Voorman sloopwerk ben je verantwoordelijk voor het dagelijks aansturen van werknemers en het succesvol afronden van onze sloopprojecten. Dit alles doe je in samenwerking met de Uitvoerder. Je zorgt er voor dat materialen op de juiste wijze worden verwijderd of afgevoerd, en houdt toezicht op de naleving van veiligheidsvoorschriften tijdens deze werkzaamheden.

Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar een ervaren Voorman sloopwerk die van aanpakken weet en de kwaliteit van zijn werk belangrijk vindt. Je weet hoe je een team moet aansturen en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Bij voorkeur ben je in het bezit van een geldig diploma Voorman Sloopwerken, een VCA vol en BHV-certificaat. Tevens ben je in het bezit van een geldig B rijbewijs en met voorkeur BE. Indien je niet in het bezit bent van de nodige certificaten, ben je bereid deze te behalen.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een fulltime baan in een dynamische werkomgeving met een open hands-on werksfeer, die je stimuleert om je professionele talenten verder te ontplooien. Natuurlijk hoort daar een marktconform salaris bij, aangevuld met secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een collectieve zorgverzekering en pensioenregeling.

Herken jij jezelf in deze uitdaging? Stuur je motivatie en CV naar sollicitatie@sagro.nl t.a.v. Personeelszaken en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.


Vacaturenummer 422219