Medewerker Projectoffice

Standplaats: Vlissingen

  • Aantal uren: 40
  • Opleidingsniveau: MBO

Functieomschrijving

Wie zijn wij
De afdeling Projectoffice is verantwoordelijk voor de aanvragen, registratie, coördinatie, project- en portfoliobesturing en voortgangsbewaking van klantvragen. Projectoffice is de centrale ingang voor andere afdelingen binnen Delta Fiber Networks als het gaat om, klant- en netwerkgedreven projecten.

Delta Fiber Networks zorgt dat het coax en glasvezelnetwerk wordt aangelegd, beheerd en in stand wordt gehouden. Delta Fiber Networks zorgt voor een kwalitatief hoogwaardig netwerk binnen Zeeland en ook daarbuiten. Dit doen we voor zakelijke klanten zoals onder andere gemeenten, provincie, recreatie en zorg, maar ook voor verschillende woonwijken. Het team bestaat uit technische en gedreven medewerkers, de sfeer is goed. Het tempo ligt hoog, want ons netwerk is erg gewild en jij kunt er mede voor zorgen dat wij onze ambities gaan behalen.

Jouw nieuwe werk
Als Medewerker Projectoffice ben je het eerste aanspreekpunt voor andere afdelingen en klanten. Je zorgt voor de registratie en afhandeling van alle werkzaamheden op het gebied van de fysieke coax- en glasvezelnetwerken. Samen met werkvoorbereiders, engineers en opzichters zorg jij er voor dat alle opdrachten op tijd en binnen budget worden gerealiseerd.

Jouw taken:
• Je hebt veel contact met collega’s, aannemers en klanten omtrent de planning van de aanleg van zakelijke aansluitingen;
• Je zorgt voor het maken van een technisch ontwerp en de calculatie van aansluitingen en zorgt er voor dat deze tijdig worden opgeleverd;
• Je registreert alle aanvragen in het Project Volg Systeem. Dit is jouw primaire hulpmiddel om alle opdrachten te bewaken en tijdig op te leveren;
• Je verzorgt de financiële coördinatie van de opdrachten van budget tot realisatie;
• Je zorgt voor de planning van voorbereidings – en uitvoeringstaken voor standaard projecten, zowel van intern als extern personeel;
• Je zorgt voor registratie en afhandeling van projecten, onderhoud, schades en storingen.

Functie-eisen

• Minimaal MBO-4 niveau;
• Affiniteit met het werken met aannemers;
• Sterke communicatieve vaardigheden;
• Ruime ervaring met de MS Office pakketten Word en Excel.

Dit ben jij
Jij bent iemand die het leuk vindt om samen met het team te zorgen dat onze klanten zo snel en goed mogelijk worden voorzien van een goed netwerk. Je doet dit zo efficiënt en effectief mogelijk, omdat je goed kunt organiseren, financieel inzicht hebt en het niet erg vindt om wat extra gas te geven om de klus te klaren. Structuur is voor jou belangrijk. Als dat er niet is zorg jij er voor dat dit er komt. Je kunt met iedereen op alle lagen schakelen, van gemeente ambtenaren tot aannemers.

Arbeidsvoorwaarden

We bieden je uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals een collectieve ziektekostenverzekering, een goede pensioenregeling bij het ABP, een aantrekkelijke korting op bijvoorbeeld de abonnementskosten van jouw fitnessclub en flexibele werktijden. Met jouw Benefit Budget bepaal je zelf hoe je je secundaire arbeidsvoorwaarden inzet, dus bijvoorbeeld het aankopen van extra verlof of juist meer salaris per maand. Ook zijn er volop ontwikkelmogelijkheden binnen onze organisatie. De standplaats voor deze functie is Vlissingen.
Interesse?
Ben je geïnteresseerd in deze functie? Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatiebrief op korte termijn. Stuur ons je gegevens op via vacatures@deltafibernederland.nl onder vermelding van ‘Medewerker Projectoffice’. Geef daarbij ook aan via welk kanaal je in aanraking bent gekomen met deze vacature.

Wil je eerst meer informatie, dat kan! Neem dan contact op met Paul Rouw, Manager Project Office, via 06 2330 7115.


Vacaturenummer 291596