Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Maintenance Engineer - Zeeland

Standplaats: Goes

  • Aantal uren: 40
  • Opleidingsniveau: HBO

Functieomschrijving

Jij vindt complexe Beheer en Onderhoud projecten uitdagend en wilt graag bijdragen aan beroemde projecten in Zeeland zoals de waterkeringen. Je bent proces gedreven en werkt graag samen met kennis gedreven collega's. We komen graag met je in contact voor de rol van Maintenance Engineer! BAM Infra Nederland is een klantgerichte organisatie die met haar brede expertise en innovatieve werkwijze toegevoegde waarde biedt voor haar opdrachtgevers. Onze integrale en op samenwerking gerichte benadering van infra opgaven stelt ons in staat onze klanten altijd de beste oplossing te bieden. BAM staat bekend om de kwaliteit en de betrouwbaarheid van haar producten en diensten en tevens om de inzet, kennis en ervaring van haar medewerkers. BAM Infra Nederland kent een platte organisatiestructuur met vier business units. BAM Infra Multidisciplinaire Contracten is verantwoordelijk voor projecten boven de dertig miljoen euro. BAM Infra Regio's is actief in de lokale markten. BAM Infra Connect; met onder meer BAM Infra Telecom, BAM Infra Energie; Water en BAM Infra Rail - werkt vooral voor netbeheerders en voor providers en kabelbedrijven. BAM Infraconsult, een van de grootste ingenieursbureaus van Nederland, bundelt alle kennis en is tevens internationaal actief. Het hoofdkantoor is gevestigd in Gouda en de werkmaatschappij beschikt over een uitgebreid netwerk van vestigingen.Voor het gebiedscontract Zeeland (standplaats waarschijnlijk Goes) zijn wij op zoek naar een Maintenance Engineer.

Het maintenance engineering team bestaat uit 30 personen die zich onderscheiden door hun kennis op het gebied van het beheer en onderhoud van infra (bruggen, asfalt, sluizen, tunnels etc.) en infrastructurele installaties (verkeersystemen, en tunnel technische systemen). De achtergronden zijn divers qua studie, leeftijd en jaren ervaring. Het is een kennis gedreven groep waar sprake is van zelfaansturing, altijd open staan om elkaar te helpen en gericht op het behalen van goede resultaten in een tenderfase tot en met de uitvoeringsfase.Binnen jouw vakgebied ben jij kennisdrager en ben je op de hoogte van de nieuwste innovaties. Je bent gewend om processen te standaardiseren zodat het wiel niet elke keer opnieuw uitgevonden hoeft te worden.In de onderhoudsfase kan je je rol op verschillende manieren invullen. Je blijft de infra en infrastructurele installaties / constructies monitoren om de opgestelde onderhoudsconcepten en methodieken te optimaliseren. Je vertaalt bijvoorbeeld plannen vanuit een conceptfase naar de uitvoeringsfase of je maakt vanuit een inspectie een analyse van een bestaand areaal. Het maken van analyses vindt veelvuldig plaats. Hoe loopt het, waar zijn de mogelijkheden voor verbeteringen; zijn de vragen die veel spelen. Andere voorbeelden zijn het inrichten van een Power BI dashboard of concepten invoeren in Maximo (onderhoudsprogramma).

Functie-eisen

Als Maintenance Engineer draag je actief bij aan standaardisatie, innovaties en verbeteringen op het gebied van onderhoud en monitoring. Daarnaast ben je betrokken.

• Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur in de richting Industriele automatisering, Installatietechniek, Electrotechniek of Lucht- en Ruimtevaart;
• Bij voorkeur beschik je over minimaal 3 jaar elevante werkervaring op het gebied van Beheer & Onderhoud van infra gerelateerde installaties zoals verkeersregelinstallaties, besturingstechniek bij tunnels, (water)keringen, sluizen en (beweegbare)bruggen.
• Nieuwe ontwikkelingen op het gebied van asset management houd je nauwlettend in de gaten;
• Vanuit jouw rol als maintenance engineer kun je goed samenwerken, en je ook zelfstandig functioneren, beschik je over overtuigingskracht en ben je analytisch ingesteld;
• Je bent woonachtig in omgeving Alkmaar.
• Een salaris dat afhankelijk is van jouw ervaring;
• Een arbeidsvoorwaardenpakket, waarmee je recht hebt op 30 vakantiedagen en 13 atv-dagen per kalenderjaar.
• Perspectief! Omdat we projecten hebben in iedere fase van het bouwproces - van ontwerp tot onderhoud - en specialisten in elk vakgebied, zijn er bij BAM volop mogelijkheden om door te groeien.
• Ontwikkeling! Via onze BAM Business School bieden wij verschillende mogelijkheden voor kennisoverdracht, kennisuitwisseling en kenniscreatie. Dit doen wij mede door verschillende modules E-learning beschikbaar te stellen, waarvan jij onbeperkt gebruik kan maken..
• Ben je 35 jaar of jonger? Dan kan je deel uitmaken van ons Young BAM team.

Arbeidsvoorwaarden

Voor meer informatie over deze positie kun je contact opnemen met Mijke Koukoulas, Talent Acquistion Specialist op telefoonnummer 06 29 15 61 46 of via e-mail mijke.koukoulas@bam.com

Heb je interesse in deze functie, solliciteer dan via de ''Solliciteer'' button op deze pagina! Dat werkt snel en eenvoudig, en op die manier komen jouw gegevens direct en veilig in ons systeem, zodat we jouw cv de aandacht kunnen geven die het verdient.

Wij hechten veel waarde aan het naleven van de privacy wetgeving, kandidaten die per mail solliciteren moeten we helaas alsnog verzoeken om hun sollicitatie via de website te herhalen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.


Vacaturenummer 409487