Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Grondwerker

Standplaats: Kapelle

  • Dienstverband: Fulltime
  • Aantal uren: 40
  • Opleidingsniveau: N.v.t
  • Salarisindicatie (bruto): €12 - €16 per uur

Wie ben jij

Als grondwerker ben je verantwoordelijk voor allerlei graaf- en grondwerkzaamheden op de diverse projecten. Jouw werk is ontzettend afwisselend. Jouw werk bestaat onder andere uit kabels en/of leidingen aanleggen, sleuven graven, kolken zetten, kleine rioleringswerkzaamheden etc. Je werkt vaak samen met een kraanmachinist, het is dus belangrijk dat je goed kan werken in een team. Communicatie is erg belangrijk in deze functie.

Nederlandssprekend
Doorzetter
Teamspeler
Affiniteit of ervaring met grondwerk

Waar ga je werken
Wij hebben meerdere opdrachtgevers die grondwerkers zoeken. Wat hebben al deze opdrachtgevers gemeen? Ze gaan graag met jou in gesprek om te kijken of er een eventuele match is. Ze willen tijd en energie in jou steken als jij dat ook voor hen doet.

Voor onze opdrachtgevers zijn wij ook nog opzoek naar een kraanmachinist en een stratenmaker.

Bij FixJobs vinden we het belangrijk dat je niet te lang aan het reizen bent om bij je werk te komen. Kom je uit Goes, ‘s-Heer Arendskerke, Heinkenszand, Kapelle, Kloetinge, Kruiningen, Kapelle, Yerseke, Krabbendijke, Rilland, Lewedorp, Nieuwdorp, ‘s-Heerenhoek, Ovezande, Kwadendamme, ‘s-Gravenpolder, Arnemuiden, Middelburg, Vlissingen, Oost-Souburg, Colijnsplaat, Kamperland of bijvoorbeeld Zierikzee? Dan is dit voor jou prima af te leggen. Kom je van de overkant? Bijvoorbeeld Terneuzen of Hulst? Wij vergoeden de tunnelkosten.


Vacaturenummer 831392

De Zeelandnet vacaturebank is de grootste vacature site van Zeeland met 2.248 vacatures. De vacaturebank is een populair onderdeel van Zeelandnet.nl en helpt Zeeuwen met het vinden van de juiste baan. Ben je op zoek naar goed personeel? Plaatst je vacature in één van de ruim 20 rubrieken en vind de beste kandidaat. Het plaatsen van een vacature is gratis. Wil je met je vacature extra opvallen? Kies dan voor één van de vele bannermogelijkheden.