Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Ervaren en vakbekwaam timmerman

Standplaats: Middelburg

  • Aantal uren: 40
  • Opleidingsniveau: MBO

Functieomschrijving

Wat ga je doen:
Zorgen dat we hele blijde klanten krijgen en houden, samen met een collega. Dit ga je doen door hele mooie dingen te maken met hout, van berging tot luxueus buitenverblijf en van tuinwand tot designgevel. Je begrijpt dat dit op de millimeter nauwkeurig zagen en afwerken betekent, door je ervaring ben je in staat je jonge collega’s iets te leren. Onze klanten ga je verrassen met je flexibiliteit in werken, zij bedenken en jij maakt het. En dit kan op het laatste moment ook wel eens iets anders worden. Hoofdzakelijk ga je dit doen binnen ons werkgebied Zeeland, en soms iets verder.

Hoe ga je dit doen:
Samen met je collega en met je passie voor houtbouw en vakmanschap, en natuurlijk een auto die volgeladen zit met het juiste gereedschap. Je begrijpt dat de dag soms wel eens iets langer kan duren dan 16:00. In je eerste maanden maken je collega’s van de montageploeg je wegwijs in onze werkwijze.

Functie-eisen

Een ervaren -minimaal 6 jaar- persoon, met de juiste snelheid, ervaring en oog voor detail. Je hebt een representatief voorkomen en kan feilloos met mensen omgaan. Ervaring en resultaatgerichtheid vinden we belangrijk, je collega’s kunnen iets van je leren. Bij voorkeur ben je een breed inzetbaar vakman, van klein metselwerk tot bekend met dakbedekkingen en electra.

Arbeidsvoorwaarden

Geld
Een walhalla voor een ‘mooie dingen maker’
Korte projecttijden
Een gemęleerd gezelschap aan collega’s
Een jong bedrijf waar je inbreng nodig is
Vakantie dagen, als je belooft terug te komen
Volop ruimte voor je ideeën en initiatieven
Wil je eerst zien wat we doen? https://www.facebook.com/ZeelandTuinmaterialen/

Laat ons zien wat je kan en reageer:
We nodigen je graag uit om te solliciteren, Mail ons eventueel foto’s van een werk waar je aan hebt meegebouwd. Ofwel, laat ons zien dat jij de beste bent. Daarnaast ontvangen wij uiteraard graag jouw CV.
Dit kan je mailen naar madelon@zeelandtuinmaterialen.nl, bij de juiste persoon kunnen we snel beslissen.


Vacaturenummer 324482

Zeeland Tuinmaterialen B.V.

t.a.v. Zeeland Tuinmaterialen
Arnesteinweg 20
4338PD MIDDELBURG