Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Bedrijfsleider

Standplaats: Buiten Zeeland

  • Aantal uren: 40
  • Opleidingsniveau: HBO

Functieomschrijving

Onze opdrachtgever is op zoek naar een bedrijfsleider.

Wat ga je doen?
Je geeft op een uitdagende en inspirerende wijze leiding aan de vestiging in Bergen op Zoom, waar ongeveer 35 medewerkers werken. De activiteiten op deze vestiging omvatten de handel in bouwmaterialen (bouwshop, binnendienst, magazijn) en een showroom met een midden/hoog segment keukens, badkamers en tegels, alsmede een afdeling Administratie. Je zorgt voor een aantoonbare beleidsbijdrage die inspeelt op de lokale markt en zorgt ervoor dat dit beleid daadwerkelijk wordt uitgevoerd en de vastgestelde doelen v.w.b. omzet en resultaat worden gehaald. Ook vertegenwoordig je de opdrachtgever naar buiten toe in de regio.

Met wie werk je samen?
Je bent op een informele manier benaderbaar voor alle afdelingshoofden en medewerkers op de vestiging, en hebt een intensief contact met het Management Team. Ook werk je samen met de bedrijfsleiders van andere locaties en heb je veelvuldig contact met grote zakelijke klanten, leveranciers en andere externe relaties.

Functie-eisen

Wie ben jij?
Je bent een ervaren manager in een bouwgerelateerde onderneming. Je geeft op een duidelijke, gestructureerde, maar ook persoonlijke manier leiding aan medewerkers. Bij voorkeur heb je een commerciële achtergrond, maar ook kennis van bijvoorbeeld logistiek en financiën is aanwezig. Je bent besluitvaardig en doortastend. Daarnaast vragen wij:

- een hbo werk- en denkniveau;
- kennis van de bouw of bouwmaterialen;
- uitstekende communicatieve vaardigheden.

Arbeidsvoorwaarden

Wat bieden wij?
De opdrachtgever staat garant voor een afwisselende en uitdagende job in een bedrijf met kundige, ervaren en betrokken medewerkers. Bovendien kun je rekenen op:

- een marktconform salaris, afhankelijk van kennis en relevante ervaring;
- goede secundaire voorwaarden, waaronder personeelskorting;
- mogelijkheden voor verdere opleiding en persoonlijke groei;
- samenwerken in een professionele organisatie.

Geïnteresseerd?
Wil je meer informatie over deze functie, dan kun je contact opnemen met Marieke van Houte via marieke@hb17.nl of 06-86861055.


Vacaturenummer 424011