Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Zzp'er groenvoorziening

Standplaats: Kapelle

  • Dienstverband: Fulltime
  • Aantal uren: 40
  • Opleidingsniveau: N.v.t

Wij zijn op zoek naar zzp'ers voor in de groenvoorziening vanaf februari/maart 2024. Heb jij groene vingers en ben je een vakman in de groenvoorziening én nog op zoek naar een project in deze tijd?! Dan zoeken wij jou! De functies waar wij iemand voor zoeken: Allround groenvoorziener (bosmaaien, schoffelen, opruimen, snoeien en alle bijkomende werkzaamheden;  Hovenier aanleg,Machinist brander, maaier en borstelmachine. Groenvoorziener (voor bosmaairondes)

Wat wij vragen: Eigenvervoer (rijbewijs B),  Ervaring in de groenvoorziening, Betrouwbaarheid en inzet.

Wat wij bieden: Garantie op werk, Snelle betaling,- Goed tarief (afhankelijk van ervaring en kennis), Vast contactpersoon voor al je vragen.

Is dit wat voor jou? Je kan contact opnemen via: 06-86881608 of [email protected]


Vacaturenummer 1015473

De Zeelandnet vacaturebank is de grootste vacature site van Zeeland met 1.983 vacatures. De vacaturebank is een populair onderdeel van Zeelandnet.nl en helpt Zeeuwen met het vinden van de juiste baan. Ben je op zoek naar goed personeel? Plaatst je vacature in één van de ruim 20 rubrieken en vind de beste kandidaat. Het plaatsen van een vacature is gratis. Wil je met je vacature extra opvallen? Kies dan voor één van de vele bannermogelijkheden.