Voorman hovenier (Groenvoorziening)

Standplaats: Goes

  • Aantal uren: 40
  • Opleidingsniveau: N.v.t

Functieomschrijving

Ben jij graag in de buitenlucht, heb je altijd grond onder je nagels en hou je er van om in beweging te zijn? Zoek dan niet verder!

Wij zijn opzoek naar iemand die zelfstandig tuinen kan onderhouden en aanleggen. Met een bus van de zaak reis je diverse locaties in Zeeland af om hier je groene vingers in de strijd te gooien. Jij weet planten en bomen te temmen en hiermee een prachtig plaatje achter te laten.

Zin om de bloemetjes buiten te zetten? Neem dan snel contact met ons op!

Functie-eisen

De persoon die wij voor deze functie zoeken heeft 2 tot 5 jaar ervaring als Hovenier. Je werkt graag zelfstandig, neemt initiatief en bent een harde werker. Daarnaast beschik je over leidinggevende skills.

In het bezit zijn van een VCA is een pre. Mocht je geen VCA in bezit hebben of mocht deze niet meer geldig zijn, kun je deze via ons behalen. Ook in het bezit zijn van een rijbewijs is een pre.

Nog geen 2 tot 5 jaar ervaring, maar een grote passie om dit mooie vak te leren? Solliciteer dan alsnog! Motivatie is voor ons belangrijker dan ervaring en daarnaast investeren wij graag in de ontwikkeling van onze medewerkers!

Arbeidsvoorwaarden

Maar je maakt je handen natuurlijk niet voor niks vies!

We bieden je in deze functie een marktconform salaris naar ervaring een leeftijd. Er zijn binnen JobManiac volop mogelijkheden jezelf te ontwikkelen, het behalen van certificaten of het volgen van cursussen.
Daarnaast hebben wij nog een interessant bonussysteem wanneer jij nieuwe kandidaten bij JobManiac aanbied!

Spreekt de bovenstaande vacature jou aan? Stuur dan je cv naar info@jobmaniac.nl. Nog vragen? Bel ons dan gerust op: 0113-268509


Vacaturenummer 311797