Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Veldmedewerker bodem (senior)

Standplaats: s-Heerenhoek

  • Aantal uren: 40
  • Opleidingsniveau: MBO

Functieomschrijving

Als veldmedewerker bodem ben je dagelijks op pad voor het zelfstandig uitvoeren van milieu hygiënisch veldwerk. Je komt op veel verschillende locaties zoals nieuwbouwlocaties, industrieterreinen, woonwijken en landelijk gebied. Het werkgebied betreft voornamelijk de provincie Zeeland, maar ook daarbuiten lopen regelmatig projecten. De onderzoeken waarbij je ingezet wordt zijn onder andere verkennende en nadere bodemonderzoeken, waterbodemonderzoeken, partijkeuringen grond en bouwstoffen en grondwatermonitoringen.

De werkzaamheden bestaan onder andere uit het in tekening brengen van het terrein en de meetpunten, het beschrijven van de bodemopbouw, het bemonsteren van de bodem, het installeren van peilbuizen, de monsterneming van grondwater, het digitaal in een tablet vastleggen van de veldwerkgegevens en het onderhouden van contacten met de klant en de projectleider.

Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar een collega met ervaring als veldmedewerker en gecertificeerd is voor de protocollen van de BRL1000 en/of de BRL2000. Daarnaast ben jij flexibel inzetbaar, zelfstandig en kun jij zorgvuldig werken. Je bent in staat een verslag te maken van de werkzaamheden en de waarnemingen die gedaan zijn. Overige vereisten voor deze functie zijn:

MBO/HBO opleiding, richting civiele,- milieu- of cultuurtechniek (of vergelijkbaar);
VCA-Basis (VCA VOL is een pré);
Geldig rijbewijs B (rijbewijs BE is een pré);
Certificatie voor de BRL6000 is een pré (geen eis).

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een fulltime baan en een interne opleiding aan in een enthousiast en hecht team met een informele werksfeer. Doorgroei binnen de organisatie behoort tot de mogelijkheden.

Een marktconform salaris;
Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
Mogelijkheden om jezelf professioneel en persoonlijk te ontwikkelen;
Een uitdagende en inspirerende werkomgeving.

Solliciteren?
Ben jij enthousiast geworden en zie jij jezelf als onze nieuwe veldmedewerker solliciteer dan direct! Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op.


Vacaturenummer 426805