Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Medewerker met technisch gevoel

Standplaats: Westdorpe

  • Aantal uren: 40
  • Opleidingsniveau: N.v.t

Functieomschrijving

Jij hebt technisch inzicht, speelt graag voor Willie Wortel, weet van aanpakken en hebt geen zin in een 8 tot 5 baan? Dan zoeken wij jou!

Wat ga je doen?
Als technische man sta je klaar om alle storingen in onze kwekerij op te lossen. Je werkt gedurende het oogstseizoen voornamelijk mee in de loods met het sorteren en verpakken en pakt je gereedschap op het moment dat er zich een storing voordoet. Er is een enorme variatie mogelijk aan storingen, bijvoorbeeld aan onze geautomatiseerde oogstkarren, de sorteermachine of aan de watergeef machines. Storingen kunnen elektronisch zijn, maar ook mechanisch of water gerelateerd. Als er geen storingen zijn, pak je je werkzaamheden in de loods weer op en verpak je onze paprika’s en maak je alles transportklaar.

In het winterseizoen als de oogst stil ligt doe je onderhoud aan de machines en zorg je dat alles klaar staat voor het nieuwe seizoen. Als het onderhoud klaar is, werk je mee in de kas.

Functie-eisen

Wie ben jij?
- Je staat onder vrienden en familie bekend als Willie Wortel die voor allerlei problemen een oplossing weet te vinden
- Flexibel zijn en snappen dat als er iets kapot gaat, het zo snel mogelijk gerepareerd moet worden
- Je kan er goed mee omgaan dat geen enkele dag hetzelfde is
- Voor jou is het een uitdaging om leiding te geven aan de werkzaamheden in de schuur
- Het spreken van goed Nederlands is geen probleem en wanneer je Engels spreekt is dat een pré
- Je werkt netjes en ordelijk
- De omgeving waarin je woont is in de omgeving van Terneuzen

Wie zijn wij?
Wij zijn een kwekerij in Westdorpe waar we op 8 hectare voornamelijk rode paprika telen. We zijn een familiebedrijf, dat op een zo duurzaam mogelijke manier paprika’s teelt. Met zo’n 30 medewerkers oogsten en verzorgen we onze planten.

Arbeidsvoorwaarden

We bieden je een marktconform salaris volgens de cao glastuinbouw. Doordat we met seizoenen werken zijn de werktijden per seizoen variabel.

Solliciteren?
Geen diploma, maar wel ervaring in de techniek? Een diploma, maar geen ervaring? Een schoolverlater? Zolang je voldoet aan de eisen horen wij graag van jou! Dit doe je door je sollicitatiebrief te mailen naar kantoor@dewesterschelde.nl. Wanneer je nog inhoudelijke vragen hebt over de functie is Bart Kolijn bereikbaar op nummer 06-50560414.

Als je meer wilt weten over ons bedrijf, kijk dan op onze website www.dewesterschelde.nl waar onder andere onze bedrijfsfilm op staat.


Vacaturenummer 372095

Kwekerij de Westerschelde

t.a.v. Bart Kolijn