Medewerker melkveehouderij/kaasmakerij

Standplaats: Buiten Zeeland

  • Aantal uren: 16
  • Opleidingsniveau: N.v.t

Functieomschrijving

Werk je graag met koeien en lijkt het je daarnaast ook leuk om te werken in de bijbehorende kaasmakerij? Voor een opdrachtgever uit de omgeving van Dirksland zoeken wij een medewerker melkveehouderij/kaasmakerij ( parttime).

In deze functie werk je afwisselend per week in de ochtend of middagploeg. Als je in de ochtendploeg start dan begin je met het verzamelen van de koeien waarna aansluitend de uiers worden schoongemaakt zodat ze daarna kunnen worden gemolken. Nadat je dit werk ongeveer in 3 uur hebt voltooid gaat je werk verder in de kaasmakerij. Hier poets en draai je de kazen die per stuk ongeveer 17kg. wegen.

Functie-eisen

Voor deze functie is ervaring is het werken koeien een pluspunt, maar het is belangrijker dat je gemotiveerd bent. Verder is enige flexibiliteit in de werkdagen een pre zodat in voorkomende gevallen een andere/extra dag kan worden gewerkt. Je bent woonachtig in een straal van max. 40 km. rondom Dirksland.

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft werk voor 2 dagen per week, de te werken dagen zijn in overleg. De werktijden zijn van 04.30-13.00 uur ( ochtenddienst) of van 10.30-19.00 uur ( middagdienst) , dit wisselt per week. Je werkt op basis van een uitzendovereenkomst bij AB Werkt.

Wil je meer weten over deze vacature of heb je nog (andere) vragen? Neem dan contact op met ons via 0113-233666 of mail op goes@ab-werkt.nl. We helpen je graag verder!


Vacaturenummer 310418