Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Agrarisch medewerker

Standplaats: Burgh-Haamstede

  • Dienstverband: Fulltime
  • Aantal uren: 42
  • Opleidingsniveau: N.v.t

Ondanks alle uitdagingen die we in de landbouw zien zijn wij optimistisch over onze toekomst. Daarom zoeken wij iemand die ook in de landbouw wil werken en ons team wil versterken.

Ben jij diegene die houdt van de moderne landbouw techniek, of wil leren hiermee te werken dan nodigen we je uit voor een mooie vaste baan op ons landbouwbedrijf.

Het akkerbouwbedrijf waar je komt te werken ligt op Schouwen Duiveland. Wij telen voornamelijk aardappelen, bieten, uien en granen en hebben hiervoor een ruim eigen mechanisatiepark.

 Heb je iets met de landbouw, ben je op zoek naar een vaste fulltime baan en niet bang soms wat onregelmatig te werken neem dan contact met ons op. Een beetje ervaring is wel gewenst maar wij geven ook de kans veel bij te leren. Ons team zal je graag op weg helpen.

 Wij bieden een salaris op basis van de CAO - Open Teelten, woonwerk vergoeding, een overuren regeling en aan het einde van het jaar ook nog een premie regeling.

 Geïnteresseerd? Bel 06 – 53 21 63 28 of mail naar b.vander,[email protected]

 Thes Agro Exploitatie B.V.


Vacaturenummer 737083

Thes Agro Exploitatie B.V.

t.a.v. Bart van der Spek

De Zeelandnet vacaturebank is de grootste vacature site van Zeeland met 2.371 vacatures. De vacaturebank is een populair onderdeel van Zeelandnet.nl en helpt Zeeuwen met het vinden van de juiste baan. Ben je op zoek naar goed personeel? Plaatst je vacature in één van de ruim 20 rubrieken en vind de beste kandidaat. Het plaatsen van een vacature is gratis. Wil je met je vacature extra opvallen? Kies dan voor één van de vele bannermogelijkheden.