Word jij onze nieuwe HR medewerk(st)er op een van de mooiste plekjes onderaan de duinen?

Standplaats: Koudekerke

  • Aantal uren: 16
  • Opleidingsniveau: HBO

Functieomschrijving

De functie

De afdeling HR is een dynamische afdeling binnen Strandhotel Westduin en houdt zich bezig met alle HR gerelateerde zaken in ons hotel . Samen met de directie, HR manager en collega’s werk je verder aan het optimaliseren van de HR-processen. Daarnaast ben je vooral operationeel bezig met alle werkzaamheden en activiteiten die met in-, door- en uitstroom te maken hebben.

• Je bent verantwoordelijk voor de gehele administratieve uitvoering van HR processen. Zo verwerk je bijvoorbeeld mutaties en correcties in HorecaSysteem en verzorg je alle bijbehorende correspondentie.

• De salarissen bereid je voor en stem je maandelijks nauwkeurig af met het externe bureau dat de personeels- en salarisadministratie verder verwerkt.

• Ook is recruitment een belangrijk deel van je werk. Denk hierbij o.a. aan het schrijven van vacatureteksten, het plaatsen van vacatures, het plannen van sollicitatiegesprekken in overleg met managers, het uitnodigen van sollicitanten en verdere afhandeling hiervan.

• Je draagt bij aan een correcte en up-to-date verzuimadministratie.

• Plannen en regelen van opleidingen en verzorgen van de bijbehorende correspondentie.

• Ook ben je verantwoordelijk voor de organisatie van de maandelijkse introductiedag voor nieuwe medewerkers.

• Het beantwoorden van vragen van medewerkers en sollicitanten zowel persoonlijk, per mail als telefonisch.

• Het zelfstandig organiseren en uitvoeren van verschillende HR-projecten is een van je taken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het jaarlijks Medewerker Tevredenheidsonderzoek.

Functie-eisen

Wie ben jij?

Jouw persoonlijkheid is voor ons net zo belangrijk als jouw opleiding en werkervaring. Je bent zowel praktisch als analytisch ingesteld. Jij bent hét visitekaartje van HR voor collega’s en je hebt dus als vanzelfsprekend een klantgerichte en proactieve houding.

• HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur richting HRM.
• Je hebt, circa 5 jaar, ervaring in een soortgelijke functie. Het is een pre als je ervaring hebt met personeels- en salarisadministratie.
• Je bent accuraat, werkt gestructureerd en planmatig.
• Je kunt makkelijk schakelen, beschikt over daadkracht, bent gedreven en resultaatgericht.
• Je beschikt over uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden.
• Heb je goede kennis van MS Office: Outlook, Excel, Word.

Arbeidsvoorwaarden

Wat krijg jij daarvoor terug?

Een veelzijdige functie met een grote mate van zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid in een dynamisch familiebedrijf in de hotellerie. Je krijgt de mogelijkheid om je te ontplooien tot allround HR professional. Je salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO KHN.

Wie zijn wij?

Strandhotel Westduin is een vier sterren hotel gelegen in Vlissingen/ Koudekerke. Het hotel ligt in een natuurlijke omgeving, slechts 50 meter van zee en strand. Een ideale locatie voor een strandvakantie, weekendje weg, zakelijke bijeenkomst of evenement. Binnen ons hotel heerst een gemoedelijke sfeer en zijn wij continue bezig om het bedrijf te verduurzamen. In ons restaurant kunnen gasten genieten van streekproducten die op een originele wijze gepresenteerd worden. Ook besteden wij extra aandacht aan Zeeuwse gastvrijheid, duurzaamheid, puurheid en no-nonsense mentaliteit om de verwachtingen van onze gasten te overtreffen met als motto:

‘’Zeeuwse gastvrijheid waar zowel onze toeristische gasten
als onze zakengasten het vakantiegevoel krijgen. ‘’


Waar wacht je op? Reageer snel of bel voor meer informatie!

Voor meer informatie neem je contact op met Andrea Wesdorp, onze HR Manager, 06 48 171 853. Mail anders je motivatiebrief en CV naar: hr@westduin.nl en wie weet ontmoeten wij elkaar voor een kennismakingsgesprek en natuurlijk een sneak preview door ons bijzondere hotel.


Vacaturenummer 288090

Strandhotel Westduin B.V.

t.a.v. J Izeboud
Westduin 1
4371PE KOUDEKERKE