Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Secretarieel medewerker Domeinbureau

Standplaats: Vlissingen

  • Aantal uren: 24
  • Opleidingsniveau: HBO

Functieomschrijving

Omvang: 0,6 fte
Duur: van 1 december 2020 tot 1 juni 2021 (vervanging)

Ben jij het administratieve talent dat ons domeinbureau en in het bijzonder onze opleiding Verpleegkunde kan ondersteunen in onze ambitie tot het leveren van uitstekende service t.b.v. een kwalitatief goede onderwijslogistiek?

Het Domeinbureau van het Domein Health, Education & Wellbeing is gevestigd in de HZ University of Applied Sciences en ondersteunt de diverse opleidingen en kenniscentra die in dit domein vallen.

De 9 collega’s van het Domeinbureau –werken op een open en energieke wijze in hun vakgebied en zijn professioneel en servicegericht aan de opleidingen, kenniscentra en de directies. Collegialiteit, veiligheid en respect naar elkaar vinden wij heel belangrijk.

We zijn gewend te werken in de dynamische omgeving van het hoger onderwijs.

Werken bij HZ University of Applied Sciences: de persoonlijke hogeschool
Met 4.800 studenten, 500 medewerkers en een verscheidenheid aan opleidingen is HZ University of Applied Sciences (HZ) in Zeeland een kleine, persoonlijke hogeschool te noemen. We bieden bacheloropleidingen, (schakel)cursussen, een masteropleiding, post-hbo-opleidingen en Associate degrees. Werken bij de HZ betekent werken in een levendige omgeving waar geen een dag hetzelfde is. Waar de docenten de namen van hun leerlingen kennen. En waar de lijnen kort zijn. Of je nu werkt als docent, conciërge, marketingmedewerker, ICT’er, P&O-adviseur of financieel manager: samen vorm je met jouw collega’s een team van professionals die onze studenten klaarstoomt voor de (internationale) arbeidsmarkt. En wist je dat we voor het zevende jaar op rij in de top-3 van beste hogescholen van Nederland staan?
De kernwaarden van de HZ zijn integriteit en respect, vertrouwen en rekenschap, samenwerken en kwaliteit. Deze waarden spreken je aan en draag je zelf ook uit.

Functie-eisen

Het zit in je
Als persoon vind je het vanzelfsprekend om respectvol en integer om te gaan met anderen en word je blij van het werken in een team. Ook heb je professionaliteit en kwaliteit hoog in het vaandel staan.
Je hebt een transparante en betrouwbare manier van werken. Dit uit zich onder meer in zeggen wat je doet en doen wat je zegt, de opleiding kan op jou bouwen!
Met groot oplossend vermogen en plezier help je studenten en collega’s. Tegelijkertijd ben je proactief, weet je van aanpakken en ben je goed in schriftelijke en mondelinge communicatie naar verschillende doelgroepen waarbij je goed aanvoelt hoe de onderlinge verhoudingen liggen. Je komt het best tot je recht in een dynamische werkomgeving en bent in staat snel te kunnen schakelen tussen verschillende werkzaamheden.

Jij hebt een relevant HBO- of Associate Degree diploma en hebt bij voorkeur werkervaring in secretariële werkzaamheden. Uiteraard ben je digitaal vaardig en het is een pré als je ervaring hebt opgedaan met het (studievolg)systeem ‘Osiris’.

Verantwoordelijkheden:
• Je bent aanspreekpunt voor de opleiding Verpleegkunde en haar studenten voor allerhande vragen over onderwijslogistiek en administratie;
• Je draagt zorg voor het maken van de agenda, de verslaglegging, voortgang en archivering van de diverse overleggen binnen de opleiding Verpleegkunde;
• Je verricht zelfstandig diverse administratieve werkzaamheden zoals het leveren van rapportages en het verzorgen van correspondentie namens de opleiding naar studenten;
• Je ondersteunt het tentamenproces van de opleiding Verpleegkunde;
• Je ondersteunt de studievolg administratie van de opleiding Verpleegkunde.

Arbeidsvoorwaarden

Groei met ons mee
We geloven dat toekomstbestendig onderwijs begint bij onze medewerkers. Daarom bieden we je - naast een bruisende werkomgeving - ook:

• Een tijdelijke aanstelling als secretarieel medewerker Domeinbureau van 1 december 2020 tot 1 juni 2021. (vervanging)
• Een bruto maandsalaris tussen € 2.001,24 en € 2.791,85 (op basis van een fulltime dienstverband) conform de cao-hbo (schaal 6).
• Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering en een fiscale uitruilregeling voor reiskosten.
• Mogelijkheden om aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling te werken.

Solliciteren
Ben jij de medewerker Domeinbureau die altijd klaarstaat voor studenten en collega’s? Solliciteer dan direct, maar vóór 28 oktober, via de sollicitatiebutton op onze website www.hz.nl/vacatures.
Toch liever eerst wat meer informatie, neem dan contact op met Priscilla van Oorschot, p.van.oorschot@hz.nl, 0118 - 48 97 63 of Wieny de Brabander, ende0010@hz.nl, 06 – 22 57 80 10.

Vanzelfsprekend nemen wij bij de sollicitatiegesprekken de richtlijnen en voorschriften van het RIVM en de overheid zorgvuldig in acht. Gesprekken vinden plaats op woensdagochtend 4 november tussen 9 en 12 uur.


Acquisitie naar aanleiding van de vacaturetekst wordt niet op prijs gesteld.


Vacaturenummer 423167