Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Operationeel assistent

Standplaats: Ritthem

  • Aantal uren: 40
  • Opleidingsniveau: MBO

Bedrijfsomschrijving

Deze bruisende organisatie in Vlissingen-Oost verzorgt sinds 2006 vanuit de haven van Vlissingen een uitgebreid scala aan diensten t.b.v. het zeevast zetten van ladingen. Ons bedrijf bestaat uit een professioneel opgeleid en flexibel team van meer dan 30 medewerkers, die 24 uur per dag klaarstaan voor onze klanten om op een goed voorbereide en veilige manier het succes van onze klantprojecten te garanderen.

Functieomschrijving

Je bent nauw betrokken bij het buitendienst proces en zal naast jouw administratieve taken ook met regelmaat ter ondersteuning van de Operations Leader bezoeken doen op locatie of assisteren in de uitgifte of levering van materialen of gereedschappen, in samenwerking met de collega’s van het Warehouse.  

Functie-eisen

•    Je heb een afgeronde MBO opleiding (niveau 4) in logistiek administratieve en/of logistiek maritieme richting; 

•    Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift, beheersing van de Engelse taal is een pré;

•    Je bent leergierig en pakt met enthousiasme nieuwe taken op;

•    Je hebt een zelfstandige werkhouding, maar bent een ware teamplayer;

•    Je bent zeer flexibel, past je aan veranderende omstandigheden aan en de verandering in jouw werkzaamheden wordt vlot opgepakt;

•    Je bent proactief en stressbestendig.


Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een uitdagende en afwisselende baan binnen een kleine, stabiele maar dynamische organisatie. Deze functie is fulltime (32 uur per week is bespreekbaar), voor langere tijd met uitzicht op een vast dienstverband. Hard werken wordt beloond, dus naast prima basis arbeidsvoorwaarden, bieden we voldoende vrije dagen en is er ruimte en aandacht voor jouw werk-privé balans. Daarnaast investeren we in aanvullende opleiding en cursussen om het beste uit jezelf te halen en je tevens de kwaliteit kunt blijven leveren waar Interlashing voor staat. Samen kijken we naar jouw interesses en faciliteren we in passende opleiding, waar mogelijk.  


Vacaturenummer 732959

De Zeelandnet vacaturebank is de grootste vacature site van Zeeland met 2.392 vacatures. De vacaturebank is een populair onderdeel van Zeelandnet.nl en helpt Zeeuwen met het vinden van de juiste baan. Ben je op zoek naar goed personeel? Plaatst je vacature in één van de ruim 20 rubrieken en vind de beste kandidaat. Het plaatsen van een vacature is gratis. Wil je met je vacature extra opvallen? Kies dan voor één van de vele bannermogelijkheden.