Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Office Manager

Standplaats: Vlissingen

 • Aantal uren: 40
 • Opleidingsniveau: HBO

Office Manager

Informatie
0,8 - 1 fte

We zoeken een duizendpoot voor een nieuwe functie bij HZ. Ondernemend, daadkrachtig, efficiënt en een collegiale samenwerker. Dit typeert jou binnen de dienst Bedrijfsvoering. Taken en werkzaamheden zijn nog niet tot op detail uitgekristalliseerd maar je bent verantwoordelijk voor de secretariële ondersteuning van de directeur bedrijfsvoering en de projectmatige ondersteuning van het HZ-transitieteam en andere grote projecten. Een brede en afwisselende rol waarbij je meewerkt en - ondersteunt. Je bent in deze functie dus een echte spin in het web en speelt daarmee een bepalende rol in het soepel laten verlopen van diverse projecten en overleggen. Kun je goed plannen en organiseren? Ben je flexibel ingesteld en neem je graag verantwoordelijkheid voor een uitstekende facilitering. Solliciteer dan op deze vacature bij HZ University of Applied Sciences in Vlissingen (HZ).

Je draagt bij aan (het verbeteren van) de organisatie van HZ en daarmee lever je een essentiële bijdrage. Dat vraagt om een flexibele, nieuwsgierige instelling en een proactieve houding.

Een groot deel van je werkzaamheden is administratief en communicatief van aard. Tevens ben je vraagbaak in de breedste zin van het woord. Je weet van aanpakken en je hebt oog voor detail.
Je ondersteunt de Directeur Bedrijfsvoering op een efficiënte wijze en de collega's van het HZ-transitieteam door te organiseren en het proces te faciliteren. Je lost soms complexe puzzels op zoals het matchen van agenda's van verschillende in- en externe partijen.

Jouw werk als secretarieel medewerker ziet er als volgt uit:

 • Als spin in het web, op een efficiënt wijze, voer je diverse taken en projecten naast elkaar uit;
 • Je voert regie over de agenda van de Directeur Bedrijfsvoering;
 • Je draagt bij aan soepel lopende (vergader)processen;
 • Je ondersteunt bij projecten en onderzoek en voert zelfstandig deelprojecten uit.

Werken bij HZ University of Applied Sciences: de persoonlijke hogeschool
Met 4.800 studenten, 600 medewerkers en 25 hbo-opleidingen is HZ University of Applied Sciences (HZ) in Zeeland een kleine, persoonlijke hogeschool te noemen. We bieden bacheloropleidingen, (schakel)cursussen, een masteropleiding, post-hbo-opleidingen en associate degrees. Daarnaast verrichten onze lectoraten en kenniscentra praktijkgericht onderzoek op de thema's vitaliteit, voeding, energie, water en biobased oplossingen. Werken bij de HZ betekent werken in een levendige omgeving waar geen dag hetzelfde is. Waar de docenten de namen van hun studenten kennen. En waar de lijnen kort zijn. Of je nu werkt als docent, conciërge, marketingmedewerker, ICT'er, P&O-adviseur of financieel manager: samen vorm je met jouw collega's een team van professionals die onze studenten klaarstoomt voor de (internationale) arbeidsmarkt. En wist je dat we al jarenlang in de top-3 van beste hogescholen van Nederland staan?

Het zit in je
Met groot oplossend vermogen en plezier help en ondersteun je collega's en draag je bij aan de doelstellingen van de HZ. Tegelijkertijd ben je gastvrij, proactief, positief, stressbestendig en weet je van aanpakken. Jij…

 • hebt een relevant afgeronde MBO-4, AD- of Bachelor-diploma;
 • hebt uitgebreide kennis van het MS Officepakket en procesverwerkende systemen;
 • hebt bij voorkeur ervaring in een vergelijkbare rol en/of omgeving;
 • hebt uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • bent initiatiefrijk en op zoek naar mogelijkheden voor verbetering;
 • wilt meegroeien en ontwikkelen in een uitdagende organisatie.

En je wilt graag je skills uitbouwen op het gebied van organisatie, onderzoek, projectmanagement en communicatie.


Groei met ons mee
We geloven dat toekomstbestendig onderwijs begint bij professionele ondersteuning van onze medewerkers. Daarom bieden we je naast een levendige werkomgeving ook:

 • een tijdelijke aanstelling als secretarieel medewerker voor 1 jaar. Verlenging van deze aanstelling is afhankelijk van persoonlijk functioneren en formatieve ruimte.
 • een bruto maandsalaris tussen de € 2.001,24 en € 2.791,85 (schaal 6) bij een fulltime dienstverband.
 • een eindejaarsuitkering, vakantiegeld en mogelijk een tegemoetkoming in de reiskosten en/of thuiswerkvergoeding.
 • Vrijheid en zelfstandigheid in je werk.

Solliciteren
Enthousiast geworden over de functie? Solliciteer dan direct, maar voor dinsdag 28 september a.s. via de sollicitatiebutton hieronder. Toch liever eerst wat meer informatie, neem dan tijdens kantooruren contact op met Antoine Kunst, directeur bedrijfsvoering op 06 41294162.

Houd maandagmiddag 4 oktober a.s. alvast vrij in je agenda. Op die dag vinden de sollicitatiegesprekken plaats.

De vacature wordt gelijktijdig intern en extern opengesteld.

Vanzelfsprekend nemen wij bij de sollicitatiegesprekken de richtlijnen en voorschriften van het RIVM en de overheid zorgvuldig in acht.

Acquisitie naar aanleiding van de vacaturetekst wordt niet op prijs gesteld.

Over HZ University of Applied Sciences
Werken bij de HZ
Met zo'n 4.800 studenten en 500 medewerkers is HZ University of Applied Sciences in Zeeland een kleine, persoonlijke hogeschool te noemen. We stomen onze studenten klaar voor de (internationale) arbeidsmarkt. Een geweldige missie waar we bij de HZ met onze gedreven en betrokken onderwijsprofessionals elke dag aan werken. Werken bij de HZ betekent werken in een omgeving waar je de energie voelt en waar geen dag hetzelfde is. Toegankelijkheid, korte lijnen en een hoge betrokkenheid bij elkaar en de hogeschool kenmerken onze cultuur. We geloven dat een persoonlijke benadering van onze studenten begint bij onze medewerkers. Bij elke collega stap je zo binnen. En de docenten kennen de namen van hun studenten.

Vol bevlogenheid
Samenwerkingen tussen het werkveld en onderwijs maken van onze studenten professionals die startklaar zijn voor de arbeidsmarkt. We werken o.a. samen met gemeentes, overheidsorganen, (middelbare) scholen, universiteiten en onderzoeksinstituten. En wat we ook doen, we doen het vol bevlogenheid. En met succes, want we staan al jaren in de top 3 van beste hogescholen van Nederland. En om goed onderwijs en onderzoek te blijven bieden, zijn we altijd op zoek naar nieuwe kennis, toepassingen en vaardigheden. En naar nieuwe collega's.


Vacaturenummer 580096

De Zeelandnet vacaturebank is de grootste vacature site van Zeeland met 2.212 vacatures. De vacaturebank is een populair onderdeel van Zeelandnet.nl en helpt Zeeuwen met het vinden van de juiste baan. Ben je op zoek naar goed personeel? Plaatst je vacature in één van de ruim 20 rubrieken en vind de beste kandidaat. Het plaatsen van een vacature is gratis. Wil je met je vacature extra opvallen? Kies dan voor één van de vele bannermogelijkheden.