Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Medewerker Domeinbureau

Standplaats: Vlissingen

  • Aantal uren: 36
  • Opleidingsniveau: HBO

Functieomschrijving

Omvang: 0,9 fte
Standplaats: Vlissingen

Ben jij die flexibele en enthousiaste teamspeler die ons Domeinbureau ondersteunt in haar ambitie: het zorgen voor een kwalitatief goed onderwijslogistiek en een goede ondersteuning van onze opleidingen.

Het Domeinbureau van het Domein Business, Vitality & Hospitality is gevestigd in de HZ University of Applied Sciences en ondersteunt de 8 nationale en internationale opleidingen en de 3 kenniscentra die in dit domein vallen.

De 8 collega’s van het Domeinbureau werken op een open en energieke wijze in hun vakgebied en zijn professioneel dienstbaar aan de opleidingen, kenniscentra en de directies. We zijn gewend te werken in de dynamische omgeving van het hoger onderwijs.

Werken bij HZ University of Applied Sciences: de persoonlijke hogeschool
Met 4.800 studenten, 500 medewerkers en een verscheidenheid aan opleidingen is HZ University of Applied Sciences (HZ) in Zeeland een kleine, persoonlijke hogeschool te noemen. We bieden bacheloropleidingen, (schakel)cursussen, een masteropleiding, post-hbo-opleidingen en Associate degrees. Werken bij de HZ betekent werken in een levendige omgeving waar geen een dag hetzelfde is. Waar de docenten de namen van hun leerlingen kennen. En waar de lijnen kort zijn. Of je nu werkt als docent, conciërge, marketingmedewerker, ICT’er, P&O-adviseur of financieel manager: samen vorm je met jouw collega’s een team van professionals die onze studenten klaarstoomt voor de (internationale) arbeidsmarkt. En wist je dat we voor het zevende jaar op rij in de top-3 van beste hogescholen van Nederland staan?

De kernwaarden van de HZ zijn integriteit en respect, vertrouwen en rekenschap, samenwerken en kwaliteit. Deze waarden spreken je aan en draag je zelf ook uit.

Functie-eisen

Het zit in je
Je hebt een transparante en betrouwbare manier van werken. Dit uit zich onder meer in zeggen wat je doet en doen wat je zegt. Je bent een collegiale, flexibele en enthousiaste ondersteuner die het belangrijk vindt om gezamenlijk, als team, onze ambitie te realiseren. Met groot oplossend vermogen en plezier help je studenten en collega’s. Tegelijkertijd ben je proactief, weet je van aanpakken en ben je goed in je communicatie op verschillende niveaus waarbij je goed aanvoelt hoe de onderlinge verhoudingen liggen. Je komt het best tot je recht in een dynamische werkomgeving en bent in staat snel te kunnen schakelen tussen verschillende werkzaamheden.

Jij hebt een relevant HBO- of Associate Degree diploma en hebt minimaal één jaar werkervaring als administratief medewerker. Daarnaast ben je digitaal vaardig en het is een pré als je ervaring hebt opgedaan met het (studievolg)systeem ‘Osiris’.
Verantwoordelijkheden:
• Je bent aanspreekpunt voor allerhande vragen over onderwijslogistiek en administratie vanuit de opleidingen en voor de studenten;
• Je verricht zelfstandig diverse administratieve werkzaamheden;
• Je verricht opleidingsgerelateerde werkzaamheden;
• Je ondersteunt het tentamenproces;
• Je ondersteunt de studievolg administratie.

Arbeidsvoorwaarden

Groei met ons mee
We geloven dat toekomstbestendig onderwijs begint bij onze medewerkers. Daarom bieden we je - naast een bruisende werkomgeving - ook:

• een tijdelijke aanstelling voor een jaar als medewerker Domeinbureau. Verlenging van deze aanstelling is afhankelijk van persoonlijk functioneren en formatieve ruimte.
• een bruto maandsalaris tussen € 2.001,24 en € 2.791,85 conform de cao-hbo (schaal 6) op basis van een fulltime dienstverband.
• goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering en een fiscale uitruilregeling voor reiskosten;
• mogelijkheden om aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling te werken.

Solliciteren
Ben jij de medewerker Domeinbureau die altijd klaarstaat voor studenten en collega’s? Solliciteer dan direct, maar vóór 30 september 2020, via de sollicitatiebutton op onze website www.hz.nl/vacatures. Toch liever eerst wat meer informatie, neem dan contact op met Loes Langenberg-de Jong via t.l.m.de.jong@hz.nl.

Vanzelfsprekend nemen wij bij de sollicitatiegesprekken de richtlijnen en voorschriften van het RIVM en de overheid zorgvuldig in acht. Mogelijk zullen de sollicitatiegesprekken digitaal worden gehouden.


Acquisitie naar aanleiding van de vacaturetekst wordt niet op prijs gesteld.


Vacaturenummer 412071