Financieel Administratieve Duizendpoot

Standplaats: Buiten Zeeland

  • Aantal uren: 32
  • Opleidingsniveau: MBO

Functieomschrijving

Financieel Administratieve Duizendpoot
Bergen op Zoom, 32-36 uur per week

Als Medewerker Financiën en Administratieve Duizendpoot ben je in eerste instantie verantwoordelijk voor het beheren van de verzekeringsportefeuille en het afwikkelen van schademeldingen, het monitoren van de WOZ-waarde en indien nodig het aantekenen van bezwaar en het opstellen van de liquiditeitsplanningen (treasury).

Je levert samen met collega’s een bijdrage aan het tijdig en juist opstellen van jaarrekeningen, begrotingen en rapportages.

Je maakt deel uit van een team van ongeveer vijftien medewerkers, een hardwerkend en resultaatgericht team dat de voortgang van het werk nauwlettend bewaakt. Een deel van de medewerkers is zeer ervaren en een ander deel werkt hard aan het vergaren van kennis en ervaring. Wat ons betreft een ideale mix.

Functie-eisen

De medewerker die we zoeken:
• heeft een afgeronde mbo+-opleiding;
• is goed bekend met de werkzaamheden zoals hierboven aangegeven;
• is analytisch en overziet de voortgang van de werkzaamheden;
• werkt gestructureerd en systematisch en is communicatief vaardig;
• kijkt verder dan vandaag, is niet snel tevreden en bespreekt verbetervoorstellen binnen het team.

We worden er blij van als je ervaring hebt bij een corporatie en met Tobias AX. Maar dat is geen must.

Wij combineren gemoedelijkheid met werklust
Dat zie je terug in onze kernwaarden samenwerking, trots, ambitie, professionaliteit en betrokkenheid. Deze bouwstenen zijn belangrijk in waarom en hoe we dingen doen en zorgen voor inspiratie en een sterke bedrijfscultuur. Daarnaast beseffen we dat legitimatie en verankering in de samenleving de belangrijkste waarden zijn waaraan moet worden gewerkt. Kijk vooral even naar dit filmpje: https://youtu.be/qtHIKaFsCA0

Kijk voor meer informatie over werken bij Stadlander op www.stadlander.nl/over-stadlander/de-organisatie/.

Arbeidsvoorwaarden

Wat mag je verwachten?
Ons kantoor biedt verschillende type werkplekken en ook thuis- en flexwerken behoort tot de mogelijkheden. Afhankelijk van je activiteiten kun je per dag(deel) bekijken welke werkplek daarbij het beste past. We bieden je daarnaast ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, leergierige collega’s, een mooie pensioenregeling bij SPW, reiskostenvergoeding en een collectieve ziektekostenregeling bij CZ. Afhankelijk van je kennis en ervaring ontvang je een salaris in schaal F (€ 2.357 - € 3.019 bruto per maand bij 36 uur).

Is je interesse gewekt?
Reageer dan door je cv en motivatiebrief te uploaden via het online sollicitatieformulier op: https://ltpx.nl/g6qfoLR

Doe dat zo snel mogelijk, maar uiterlijk 31 juli 2019. Je reactie wordt verwerkt door Vacaturepro. Via hen ontvang je een ontvangstbevestiging en overige correspondentie.

De eerste gesprekken vinden plaats op maandagmorgen 12 augustus en de tweede gesprekken op donderdagmorgen 15 augustus. Heb je vragen over de functie of procedure, mail ons dan en je wordt teruggebeld. Het verstrekken van een Verklaring Omtrent Gedrag is onderdeel van de procedure.

Noot voor werving- en selectiebureaus: wij werven onze kandidaten zelf. Contact opnemen n.a.v. deze vacature is dus niet nodig.


Vacaturenummer 303590

Stadlander

t.a.v. Afdeling Human Resource
Rooseveltlaan 150
4624 DE BERGEN OP ZOOM

Solliciteer