Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Financieel administratief medewerker

Standplaats: Middelburg

  • Aantal uren: 32
  • Opleidingsniveau: HBO

Bedrijfsomschrijving

Het bedrijf waar jij komt te werken bouwt veelzijdig inzetbare machines van wereldklasse. Wereldwijd is het bedrijf het meest verkochte merk in markt van sloot-, beplantings- en bermonderhoud.

Functieomschrijving

Voor onze opdrachtgever in Middelburg zijn wij op zoek naar een financieel administratief medewerker. In deze functie houdt jij je bezig met de crediteuren- en debiteurenadministratie en de controle van de inkoopfacturen. Andere taken die tot de crediteurenadministratie behoren zijn onder andere het opvolgen van vragen en betalingen en het boeken van de banken. Tevens is het jouw taak om ondersteuning te bieden aan de salarisadministratie. Per september zal dit ook een van de vaste componenten worden in jouw takenpakket.

De functie van financieel administratief medewerker staat open voor minimaal 32 uur en maximaal 40 uur. Je werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag, waarbij je op de eerste vier dagen werkt van 7.30-16.30 en op vrijdag van 7.30-15.15. De functie is ontstaan, omdat een vaste medewerker met pensioen gaat en is voor de langere tijd.

Functie-eisen

- In bezit van een afgeronde MBO opleiding bedrijfsadministrateur niveau 4
- Een aantal jaar werkervaring in een soortgelijke functie
- Kennis van de Engelse taal in woord- en geschrift

Arbeidsvoorwaarden

- Een baan voor 32-40 uur
- Bruto salaris tussen de €3.300 - €3.800 afhankelijk van jouw ervaring
- De functie is voor langere tijd
- Mogelijkheid om vast in dienst te treden bij het bedrijf


Vacaturenummer 833316

De Zeelandnet vacaturebank is de grootste vacature site van Zeeland met 1.872 vacatures. De vacaturebank is een populair onderdeel van Zeelandnet.nl en helpt Zeeuwen met het vinden van de juiste baan. Ben je op zoek naar goed personeel? Plaatst je vacature in één van de ruim 20 rubrieken en vind de beste kandidaat. Het plaatsen van een vacature is gratis. Wil je met je vacature extra opvallen? Kies dan voor één van de vele bannermogelijkheden.