Financieel administratief medewerker

Standplaats: Goes

  • Aantal uren: 32
  • Opleidingsniveau: HBO

Functieomschrijving

Voor een opdrachtgever in de omgeving van Goes zijn wij opzoek naar Analist subsidies die voor 32 uur per week het team komt versterken. In deze administratieve functie ben jij samen met je team verantwoordelijk voor de instroomsubsidies. Hiervoor analyseer je alle mogelijkheden op het gebied van deze subsidies.

Zo:
- Stel je aanvragen op en voert hiervoor de administratie
- Je draagt zorg voor de einddeclaraties ter verantwoording van de aangevraagde subsidies.

Jij blijft continu op de hoogte van actuele ontwikkelingen en leer je onder begeleiding van ervaren Analisten en de Productmanager leer je de fijne kneepjes van het vak. Jij bent samen met jouw productgroep verantwoordelijk voor de uitvoering van de afgesloten contracten. Hiervoor voor je administratieve taken uit, bewaak je de voortgang van de opdrachten en ben je verantwoordelijk voor de verwerking vanaf de start van de opdracht tot en met de uiteindelijke facturatie. In deze functie heb je veel contact met klanten, subsidieverstrekkers en ondersteun je waar nodig collega's op locatie.

Functie-eisen

Voor deze functie zoeken wij een kandidaat die:
- Beschikt over een afgeronde HBO of WO opleiding (bijvoorbeeld MER, Rechten, BE, Bedrijfskunde)
- Beschikt over minimaal 2 jaar werkervaring bij voorkeur in de financiƫle dienstverlening
- Affiniteit heeft met cijfers en databasesystemen
- Goed om kan gaan met tijdsdruk
- Gedreven en ambitieus is

Verder:
Jij bent comminicatief vaardig, resultaatgericht en sterk in teamverband. Daarnaast beschik je over organisatievermogen en ga je nauwkeurig te werk.

Arbeidsvoorwaarden

Onze relatie biedt een fulltime functie voor 32 uur in de week. Bij juiste geschiktheid gebleken biedt onze opdrachtgever de mogelijkheid tot een vaste aanstelling. Je komt terrecht in een open werksfeer met leuke, enthousiaste collega's, jonge collega's. In deze omgeving krijg je de mogelijkheid te leren en jezelf te kunnen ontwikkelen. Tot slot biedt onze opdrachtgever goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, een marktconform salaris, flexibele werktijden, een intern inwerkprogramma en een training on-the-job!


Vacaturenummer 301481

Start People Zeeland

t.a.v.
Stationspark 2
4462 DZ Goes