Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Financieel administratief medewerker

Standplaats: Middelburg

  • Dienstverband: Fulltime
  • Aantal uren: 38
  • Opleidingsniveau: MBO

Herder en Votex zijn beide toonaangevende merken van Alamo Group The Netherlands. In de productielocatie in Middelburg worden deze unieke machines, die zijn uitgegroeid tot een fenomeen in de markt, ontwikkeld en gebouwd. Wereldwijd zijn Herder en Votex een vooraanstaand A-merk in toepassing van sloot-, beplantings- en bermonderhoud. Tot de Alamo Group The Netherlands behoren daarnaast ook de merken Conver en Roberine. In verband met de uitbreiding van onze bedrijfsactiviteiten zijn wij per direct op zoek naar een:

Financieel administratief medewerker

De functie:
Gezamenlijk met de  afdeling administratie zorg je voor een adequate en juiste boekhouding van onze organisatie. Je houdt jezelf bezig met de crediteurenadministratie. De crediteuren administratie gaat per maart a.s. over naar een scansysteem, waarbij de controle van de inkoopfacturen jouw verantwoordelijkheid is. Tot de crediteurenadministratie behoren ook overige taken, zoals het opvolgen van vragen en betalingen en het boeken van de banken enzovoorts. Daarnaast behoort debiteurenbeheer tot jouw takenpakket en biedt je ondersteuning aan de salarisadministratie. Vanaf september komt de verantwoordelijkheid van salarisadministratie volledig bij jou te liggen.

Het profiel:
Je beschikt over een afgeronde MBO-opleiding bedrijfsadministrateur niveau 4 aangevuld met een aantal jaar relevante werkervaring. Je bent accuraat, enthousiast en gedreven. Daarnaast ben je analytisch onderlegd en communicatief vaardig. Ervaring met salarisverwerking is een pre. Ook ben je in staat om zelfstandig te werken en heb je kennis van de Engelse taal.

Wij bieden:
Een zelfstandige en afwisselende functie bij een innovatieve, technische organisatie. Kenmerkend voor onze organisatie is het enthousiasme voor het vak en de informele werksfeer gericht op samenwerking met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden. De functie is beschikbaar voor minimaal 32 uur per week en jouw standplaats is Middelburg.

Interesse?
Stuur dan je brief met motivatie en CV naar [email protected]

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Janet van den Dries.


Vacaturenummer 831160

De Zeelandnet vacaturebank is de grootste vacature site van Zeeland met 2.236 vacatures. De vacaturebank is een populair onderdeel van Zeelandnet.nl en helpt Zeeuwen met het vinden van de juiste baan. Ben je op zoek naar goed personeel? Plaatst je vacature in één van de ruim 20 rubrieken en vind de beste kandidaat. Het plaatsen van een vacature is gratis. Wil je met je vacature extra opvallen? Kies dan voor één van de vele bannermogelijkheden.