Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Commercieel Administratief medewerker

Standplaats: s-Gravenpolder

  • Dienstverband: Fulltime
  • Aantal uren: 32
  • Opleidingsniveau: MBO
  • Salarisindicatie (bruto): €2,500 per maand

Jij bent commercieel ingesteld en hebt enige kennis van staal. Voor deze binnendienst functie doe je de in- en verkoop van staal. Spreekt dit je aan? Dan ben jij misschien de nieuwe Commercieel Administratief medewerker voor dit bedrijf in de buurt van Goes?

Wat ga je precies doen?
* Je verkoopt telefonisch diverse soorten staal en kunt de voor- en nadelen van de diverse staalsoorten benoemen en zo het beste advies aan de klant geven. Heb je nog niet alle kennis van staal? Geeft niks alles valt te leren!
* Je koopt staal in bij de leveranciers en zorgt voor goede contacten;
* Je controleert de verschillende bonnen en facturen.

Waar kom je te werken?
Dit staalbedrijf is actief in de (petro)chemische, agrarische, milieu- en verpakkingsindustrie, de bouw-, visserij-, scheepvaart-, weg- en waterbouw- en machinebouwsector in Zeeland en daarbuiten.
Klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel. De klant heeft een vast aanspreekpunt binnen het bedrijf die op deze manier alle ins en outs van de klant kent.

Wat bieden wij?
Salarisindicatie is ongeveer € 2500,- bruto per maand afhankelijk van ervaring en leeftijd en je bent minimaal 32 uur per week inzetbaar.

Wie ben jij?
* Je hebt een MBO diploma richting Administratie of Commercie of soortgelijks en verkregen door ervaring;
* Je bent commercieel ingesteld en hebt goede communicatieve vaardigheden;
* Je hebt technische kennis van staal.

Interesse in deze functie? Stuur je CV naar Michelle van Leerzem, [email protected] of bel voor meer informatie 0115-649521 of bel of app 06-30023896.


Vacaturenummer 735555

De Zeelandnet vacaturebank is de grootste vacature site van Zeeland met 2.335 vacatures. De vacaturebank is een populair onderdeel van Zeelandnet.nl en helpt Zeeuwen met het vinden van de juiste baan. Ben je op zoek naar goed personeel? Plaatst je vacature in één van de ruim 20 rubrieken en vind de beste kandidaat. Het plaatsen van een vacature is gratis. Wil je met je vacature extra opvallen? Kies dan voor één van de vele bannermogelijkheden.