Administratief Medewerker

Standplaats: Middelburg

  • Aantal uren: 38
  • Opleidingsniveau: MBO

Functieomschrijving

Jouw functie in het kort
Jij zorgt voor het verwerken van alle betalingen, beheert de openstaande posten en verricht overige financiële handelingen.

Wat ga je doen?
Als Adninistratief Medewerker kom je te werken op de afdeling Gastenadministratie. De medewerkers van de afdeling Gastenadministratie verwerken alle betalingen, beheren de openstaande posten en verrichten alle overige financiële handelingen die te maken hebben met het verblijf van de gasten en eigenaren op de diverse parken. Daarnaast behandelt deze afdeling vragen van gasten die betrekking hebben op de financiële afhandeling van hun reservering, het maken van bijzondere reserveringen en het beantwoorden van telefoon, mails en brieven.

In verband met een zwangerschapsverlof zijn wij voor de Gastenadministratie op zoek naar een enthousiaste collega die ons team komt versterken. Wij zijn op zoek naar iemand die fulltime beschikbaar is in de periode van 1 december 2018 t/m 1 april 2019. Bij goed functioneren zullen wij wel kijken naar verdere mogelijkheden om bij Roompot Vakanties te blijven werken.

Functie-eisen

• Afgeronde mbo opleiding, bij voorkeur in het toerisme
• Goede beheersing van de Nederlandse en Duitse taal
• Affiniteit met cijfers
• Goede vaardigheden in Excel
• Accuraat en punctueel
• Verantwoordelijkheidsgevoel

Arbeidsvoorwaarden

Wat krijg jij daarvoor terug?
Een uitdagende functie met een grote mate van zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid. Je komt werken op een dynamische afdeling waar presteren en deadlines net zo vanzelfsprekend zijn als samenwerken en lachen.

Roompot Spirit
Roompot is een ambitieus, gezellig en oer-Hollands bedrijf. Werken bij Roompot betekent werken in een gezellige, collegiale werksfeer. Iedere keer als je naar het werk toe komt waan je jezelf in de vakantiesfeer. Om onze gasten een zorgeloos verblijf te bieden is het hard werken en hier word je ook voor beloond. De lijnen in de organisatie zijn kort. Meedenken en meegroeien wordt gewaardeerd en elke dag stel je de wensen van onze gasten centraal om ze een onvergetelijke vakantie te bezorgen, vanuit welk vakgebied dan ook. Een leuk voordeel is dat je als medewerker ook mag genieten van de extra voordelen. Denk bijvoorbeeld aan korting op een vakantie, een gratis bezoek aan het zwembad en gratis gebruik maken van squash- en bowlingbanen! Je gaat aan de slag bij een toonaangevend recreatiebedrijf, deelt een passie voor reizen en bent bereid om dat stapje extra te zetten.

Enthousiast? Solliciteren kan snel en eenvoudig via www.werkenbijroompot.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Vacaturenummer 270305

Roompot Vakanties vacatures

t.a.v. Loes Hensgens
Mariapolderseweg 1
4493 PH KAMPERLAND