Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Administratief medewerker

Standplaats: Goes

  • Aantal uren: 32
  • Opleidingsniveau: MBO

Functieomschrijving

Als administratief –en verkoopmedewerker ben je verantwoordelijk voor de administratie van de winkel en ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten. Door middel van goede service en het geven van goede verkoopadviezen, zorg je voor tevreden klanten.

Hoe ziet je dag eruit?
’s Ochtends start je met het verwerken van de post. De post brengt veel pakketjes waarin hoortoestellen of onderdelen van hoortoestellen zitten. Deze materialen moeten in het systeem bij de juiste klant gezet worden. Tussendoor sta je klanten te woord, kijk je wat hun zorgvraag is en speel je daar zo goed mogelijk op in. Van elke klant houd je een goede administratie bij; je rapporteert alle info in desbetreffend dossier. Daarnaast ben je de rechterhand van de audiciën; je plant de agenda, beantwoord mailtjes en zorgt voor een correcte administratie. Je ziet er op toe dat de winkel er verzorgd uitziet en je beheert en de voorraad van verkoopartikelen en aanverwante benodigdheden.
Je werkdagen zijn maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag en 1 x in de 4 weken de zaterdag tot 15:00 uur. (Je bent dan een andere dag door de week vrij). Je werkt de ene dag in Bergen op Zoom, de andere dag in Goes en de andere 2 dagen in Terneuzen en 1 zaterdag in de 4 weken in Goes.
De werktijden zijn van 9:00 – 17:30 uur.

Functie-eisen

Wie ben jij?

Je hebt een MBO niv. 4 diploma; bij voorkeur in de richting van de detailhandel/retail, verkoop, comercieel medewerker of aanverwant;
Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring;
Bij voorkeur kennis van het zorgverzerkingsstelsel en vergoedingen;
Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
Je bent repré, stressbestendig en punctueel;
Je kan zelfstandig werken;

Arbeidsvoorwaarden

Wat krijg je van ons?

Een uurloon van €12,75 bruto per uur
Een leuke baan bij een leuke opdrachtgever in Goes
Reiskostenvergoeding
Een baan waarin je jezelf kunt ontwikkelen
Gratis E-learnings via Tempo Team voor jouw ontwikkeling

Ben jij enthousiast over deze vacature en wil je graag solliciteren? Neem dan snel contact op met Christine Hollaers; christine.hollaers@tempo-team.nl, Demi Branderhorst; demi.branderhorst@tempo-team.nl of bel naar 0113 223220.


Vacaturenummer 395723