Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Administratief medewerker

Standplaats: Vlissingen

  • Aantal uren: 20
  • Opleidingsniveau: MBO

Functieomschrijving

Wie zijn wij?

Schoonmaakbedrijf Jansma & Dik is een regionaal schoonmaakbedrijf met 120 medewerkers. Wij verzorgen de schoonmaak van ongeveer 150 klanten in veel verschillende branches in Zeeland. Denk hierbij aan kantoorpanden, zorginstellingen, productiebedrijven en vakantiewoningen. Hierbij staan wij voor betrokkenheid, professionaliteit en klantgerichtheid. Kenmerkend voor ons bedrijf is de informele en persoonlijke werksfeer.

De functie

Voor ons kantoor in Vlissingen zijn wij per direct op zoek naar een administratief medewerker voor 20 uur per week. In deze functie ondersteun je onze medewerkers personeelszaken, financiële administratie en backoffice. Je kan hierbij denken aan:
- Het beantwoorden van de telefoon
- Het ontvangen van medewerkers en klanten
- Het in- en uitdienst melden van personeel
- Het digitaliseren van dossiers
- Het verwerken van inkomende mail en post
- Diverse archiveer- en kopieerwerkzaamheden
- Het verzorgen van de was
- Het controleren van bestellingen en leveringen

Functie-eisen

We zoeken een representatieve en klantvriendelijke medewerker met een praktische “hands-on” mentaliteit. We verwachten dat je punctueel bent, zorgt voor een geordende administratie en een flexibele werkhouding hebt. Daarnaast ben je leergierig, kan je snel schakelen en weet je het overzicht te behouden in drukke tijden. Uiteraard beheers je de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift en kan je werken met de belangrijkste computerprogramma’s als Word en Excel. Je kunt vanuit je opleiding en/of werkervaring aantonen dat je op mbo 4 niveau functioneert.
De functie is voor 20 uur per week, waarbij de vaste werkdagen in ieder geval maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag en voornamelijk in de ochtend zijn. De andere uren worden in overleg met elkaar ingevuld.

Arbeidsvoorwaarden

Salariëring conform de CAO in het schoonmaak- en glazenwassersbedrijf. Minimaal € 11,14 per uur.
Een open informele werksfeer
De vrijheid om te leren en jezelf te ontwikkelen

Solliciteren
Voel je je aangesproken door deze vacature en ben je per direct beschikbaar? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar info@jansmaendik.nl T.a.v. Ingrid Bosschaart


Vacaturenummer 318431