Administratief medewerker

Standplaats: Vlissingen

  • Aantal uren: 36
  • Opleidingsniveau: MBO

Functieomschrijving

Binnen de afdeling Inkomen is tijdelijk formatieruimte beschikbaar voor een administratief medewerker m/v (36 uur per week, 1 fte).

De organisatie
Orionis Walcheren is een gemeenschappelijke regeling van de gemeenten Middelburg, Veere en Vlissingen. We zijn verantwoordelijk voor de uitvoering van de Participatiewet en aanverwante wet- en regelgeving, schuldhulpverlening en het minimabeleid op Walcheren. Dat houdt onder andere in dat wij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar (zo regulier mogelijk) werk begeleiden. Waar nodig bieden wij (tijdelijk) inkomensondersteuning en/of schuldhulpverlening.

Ontdek!
Wil jij het sociaal domein van binnenuit leren kennen en ontdekken wat jij kunt betekenen voor Orionis Walcheren? De toegang van Orionis Walcheren is het voorportaal voor de klant. Hoe helpen we de klant het best om zelfredzaam te worden en niet afhankelijk te hoeven zijn van een uitkering?

Wat je op verjaardagen vertelt wat je doet
Als administratief medewerker heb ik een dienstverlenende instelling. Ik zorg voor administratieve ondersteuning in brede zin op het gebied van de afdeling Inkomen. Ik ben graag in contact met mensen, waarbij mijn taken ondersteunend van aard zijn in een dynamische organisatie.

Hoe je dag eruit kan zien
Je administratieve werkzaamheden zijn ter ondersteuning van de afdeling Inkomen. Op de afdeling Inkomen behandelen we aanvragen voor levensonderhoud en bijzondere kosten en beheren wij de inkomensondersteuning. In het beherend bestand zijn er vele mutaties in persoons- en uitkeringsgegevens. Jouw ondersteuning hierin zal bestaan uit bijvoorbeeld het compleet maken van een klantdossier, het muteren van klantgegevens, het verwerken van inkomende mutaties en contacten met klanten & ketenpartners.

Elke situatie is anders en dat vraagt verbinding leggen met jouw directe collega’s, maar ook met collega’s van andere afdelingen. Er is geen dag hetzelfde en dat maakt het ook zo leuk.

Functie-eisen

De functie
Als administratief medewerker plus:
• Verwerk en beoordeel je signalen van klanten en instanties;
• Voer je adviezen uit;
• Geef je fraudesignalen door aan de geëigende functionaris/instantie;
• Signaleer je mogelijke procesverbeteringen;
• Ben je een duizendpoot op het gebied van administratieve ondersteuning;
• Heb je affiniteit met computersystemen.

Verder verricht je alle werkzaamheden behorend tot de afdeling.

Zoeken we jou?
De organisatiecompetenties Samenwerken, Resultaatgerichtheid en Klantgerichtheid zijn van toepassing voor alle functies en medewerkers binnen Orionis Walcheren. Daarnaast zijn de selectiecriteria en benodigde competenties voor deze functie:
• Mbo plus werk- en denkniveau met ruime ervaring in het vakgebied;
• Aantoonbare ervaring in administratief werk met behulp van digitale systemen;
• Bekend met de relevante wetgeving;
• Goede communicatieve vaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling;
• Flexibele werkhouding;
• Stressbestendig;
• Accuratesse.

Je bent behendig in een digitale werkomgeving. Je hebt een proactieve, initiatiefrijke en positief-kritische werkhouding en maakt je nieuwe vaardigheden snel eigen. Je kunt snel schakelen tussen verschillende werkzaamheden. Je houdt ook onder hoge druk het hoofd koel en gaat uitdagingen niet uit de weg. Je bent een echte team-player en vindt het geen probleem om bij te springen op een ander administratief onderdeel.

Arbeidsvoorwaarden

Ons aanbod
Je gaat via een detacheringsovereenkomst voor de duur van een jaar bij ons aan de slag. Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring. Voor het salarisbereik sluiten we aan op de CAR-UWO (€ 1.705,- tot € 2.729,- bruto per maand bij 36 uur per week).

Procedure
Voor de sollicitatieprocedure is een selectiecommissie samengesteld, die bestaat uit de leidinggevende, een collega van de afdeling en de HR Business Partner.

Informatie
Voor meer informatie over de functie kun je terecht bij Ilse van der Klooster, tel. 0118 - 432702. Met vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Alex Duijvelaar, HR Business Partner, tel. 06 - 50850175.

Sollicitatie
Sollicitaties met motivering en Curriculum Vitae kunnen tot en met 29 mei 2019 worden gericht aan het e-mailadres sollicitatie@orioniswalcheren.nl onder vermelding van “Vacature administratief medewerker afdeling Inkomen”. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op donderdag 13 juni 2019.

Deze vacature is gelijktijdig intern en extern uitgezet. Interne kandidaten hebben bij gebleken geschiktheid voorrang boven externe kandidaten.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.


Vacaturenummer 297304

Orionis Walcheren

t.a.v. HR Afdeling