Vacaturebank

Vind je nieuwe baan in 1.833 vacatures!

Deze bedrijven zijn op zoek naar jou!

Autoschade de Witte is een modern universeel autoschade- herstelbedrijf. Gevestigd in Terneuzen en Hulst. Kwaliteit, persoonlijke aandacht en service voor de klant staan hoog in het vaandel. Wij herstellen ieder merk volgens de allerhoogste standaards voor alle verzekeringsmaatschappijen in Nederland.

Poppe Installatietechniek BV

KLOOSTERZANDE
Poppe Installatietechniek adviseert, installeert en onderhoudt klimaatinstallaties in woningen, utiliteitsgebouwen en scholen.

Mondzorg Dogterom

MIDDELHARNIS
Wij zijn een organisatie van tandartspraktijken met diverse vestigingen in Zeeland. Op dit moment hebben wij een locatie in Oostburg, Middelburg en Oost-Souburg. Op een vriendelijke professionele manier geheel volgens de nieuwste richtlijnen leveren wij optimale kwalitatief hoogstaande tandheelkundige zorg aan onze patiënten. Wij doen dat op een klantvriendelijke manier, met een enthousiast open en betrokken team. De patiënt staat centraal, wij hebben plezier in ons werk en in de omgang met de patiënten. Een tevreden patiënt is één van onze kernwaarden.

Strandpav. Scheldezicht

WESTKAPELLE
Strandpaviljoen Scheldezicht is gelegen aan de prachtige Zeeuwse kust tussen Zoutelande en Westkapelle in de Joossesweg. Een plek waar je lekker kunt eten met een fantastisch uitzicht op de Noordzee. In het seizoen van 2017 zijn wij vanaf 24 maart tot 6 november elke dag geopend vanaf 10:30 In de wintermaanden zijn wij ook de weekeinden geopend van vrijdag t/m zondag en in de vakantie's zoals de voorjaarsvakantie, carnaval en met de Kerstvakantie vanaf tweede kerstdag. En met uitzondering op 1 januari en van 6 januari t/m 2 februari 2018 zijn wij helemaal gesloten.

De Zeelandnet vacaturebank is de grootste vacature site van Zeeland met 1.833 vacatures. De vacaturebank is een populair onderdeel van Zeelandnet.nl en helpt Zeeuwen met het vinden van de juiste baan. Ben je op zoek naar goed personeel? Plaatst je vacature in één van de ruim 20 rubrieken en vind de beste kandidaat. Het plaatsen van een vacature is gratis. Wil je met je vacature extra opvallen? Kies dan voor één van de vele bannermogelijkheden.