Dagelijks

Nieuw: Binnen 1 dag je eigen zilveren sieraad! (workshop edelsmeden)

nicolinegz@zeelandnet.nl


Workshops edelsmeden
Binnen 1 dag je eigen sieraad! (Voorkennis niet nodig)

Nu met introductiekorting!!

Ideaal voor een personeelsuitje, moeder/ dochter/ zussendag vriendinnendag of vrijgezellenfeest!
Te boeken voor groepen van 4 of van 5 personen

Tijdens mijn workshop maakt u onder vakkundige begeleiding uw eigen zilveren ring of hanger naar keuze. Diverse technieken komen aan bod, zoals: zagen, boren, buigen, solderen, vijlen en schuren. Er zijn voldoende voorbeelden, maar natuurlijk bent u vrij om uw eigen ontwerp te maken. Voorkennis is niet nodig. We beginnen de workshop met uitleg van verschillende technieken en mogelijkheden. Aan de hand hiervan bedenkt u het uiteindelijke ontwerp voor het sieraad dat u wilt maken. Daarna is er tijd voor een lekkere en uitgebreide lunch. Na de lunch gaan we daadwerkelijk aan de slag met het uitvoeren van uw eigen ontworpen ring of hanger in zilver. Kortom: een gezellige dag met collega`s, familie of vriendinnen, waarbij iedereen aan het einde van de dag met een zelfontworpen en gesmeed zilveren sieraad als aandenken naar huis gaat. De prijs van een workshop is inclusief zilver (maximaal 10 gram), 1 steentje of parel, gebruik gereedschap, een uitgebreide lunch en koffie en thee met iets lekkers. Wilt u het nog persoonlijker maken? Het is mogelijk om onderdelen van uw oude sieraden in het ontwerp te verwerken, zoals bijvoorbeeld een Zeeuwse knop.

Tip: Leuk om cadeau te doen!

Inhoud van de dag:
Duur: van 11.00-16.00 (met een uitloop van een half uur)

Investering: €147 per persoon (incl.21% btw)

(In september boekt u de workshop met introductiekorting!! U betaalt dan slechts €127 per persoon i.p.v. €147)
(Deze prijs is inclusief zilver en een steentje of pareltje voor een ring of hanger, uitgebreide lunch, koffie/ thee met wat lekkers.)

Er is ruim voldoende zilver voor het sieraad inbegrepen. Extra zilver, pareltjes, steentjes of fournituren kunnen indien gewenst worden bijgekocht. (Specifieke wensen graag ruim van te voren door te geven, zodat ik voor voldoende voorraad kan zorgen.

De workshops vinden doorgaans plaats op een zaterdagmiddag van 11.00u-16.00u. Reserveer een van de beschikbare data via onderstaand inschrijfformulier. Minimale deelname: 4 personen.

Wilt u liever door de week, dat kan eventueel in overleg op een dinsdag-, donderdag- of vrijdagmiddag (neem in dat geval eerst even contact met me op).

Boeking:
U kunt direct een workshop boeken op een van de beschikbare data via mijn website: https://juweelontwerpster.nl/workshops-edelsmeden/
Vragen? Mail: info@nicolinevanboven.com

Praktische info

Delen via

Aanvangstijden

 • 15 sep t/m 15 sep:
  • Vandaag geopend
  • Dinsdag 11:00 - 16:00
  • Woensdag 11:00 - 16:00
  • Donderdag 11:00 - 16:00
  • Vrijdag 11:00 - 16:00
  • Zaterdag 11:00 - 16:00
  • Zondag 11:00 - 16:00

Ben je van mening dat een uitje niet aan onze regels voldoet, of ongepast is? Mail de webmaster. Evenementen worden zonder tussenkomst van de redactie geplaatst. Zeelandnet is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze berichten.