Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Elke donderdag t/m 31 oktober

StoryTrail stadswandeling Middelburg

[admin] :vvvzeeland

Een avontuurlijke ontdekkingsreis vol sagen, legenden en historische verhalen: dat is de StoryTrail stadswandeling Middelburg. Verhalenverteller Johannes van theatergezelschap Stadsavonturen neemt je mee naar het verre verleden van de stad.
Lang geleden was Middelburg een stad van machtige graven en notabelen. Maar ook van uitvinders, avonturiers en straatarme zeelui. Een stad van stralende stadspaleizen, maar ook van duistere stegen die het daglicht niet konden verdragen.
Johannes vertelt je de verhalen van het rijke en het arme Middelburg. Over Jacob Cats, de volksdichter die hier zijn mooiste verzen schreef. Over notaris Roggeveen, die het zeegat uitvoer om het Zuidland te gaan vinden. En over matroos Floris, die ook naar zee ging maar daar iets heel anders vond…
Hoe het de helden en heldinnen uit de Middelburgse geschiedenis verging? Je beleeft het tijdens de StoryTrail stadswandeling Middelburg, een heerlijk vertel-avontuur voor iedereen die houdt van geschiedenis en sterke verhalen.Je kunt mee met de StoryTrail stadswandeling Middelburg op vrijdag 3 september (14:00 uur), zondag 5 september (11:00 uur), vrijdag 29 oktober (14:00 uur) en zondag 31 oktober (11:00 uur). Vooraf reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/middelburg. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL4ZA4227 en betaal slechts € 14 per persoon (kind: € 8,84).

Praktische info

Delen via

Aanvangstijden

  • 3 sep t/m 31 okt:
    • Donderdag 11:00 - 12:30

Ben je van mening dat een uitje niet aan onze regels voldoet, of ongepast is? Mail de webmaster. Evenementen worden zonder tussenkomst van de redactie geplaatst. Zeelandnet is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze berichten.