Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Elke donderdag t/m 28 oktober

StoryTrail stadswandeling Goes

[admin] :vvvzeeland

De StoryTrail stadswandeling komt weer naar Goes! Op donderdag 2 september en donderdag 28 oktober vertelt acteur Johannes van theatergezelschap Stadsavonturen je de mooiste en spannendste verhalen uit de stadsgeschiedenis. Tijdens een spannende wandeling door de binnenstad neemt hij zijn publiek mee naar het verre verleden.
Een stadswandeling door Goes met Johannes is een bijzondere belevenis. Verhalen die de mensen elkaar al eeuwenlang hebben doorverteld, brengt hij op meeslepende wijze tot leven. Je komt terecht in een stad vol prachtige sagen en legenden over liefde, list, heldenmoed en schurkerij. Je ontmoet dappere zeelui, sluwe boeven, deftige notabelen en natuurlijk de vermaarde viswijven van het Visperk. Slenter door straten en stegen, verdwaal in lang vervlogen tijden en bewonder de helden van vroeger… De StoryTrail stadswandeling Goes is een heerlijk vertel-avontuur voor jong en oud.
De StoryTrail stadswandeling Goes begint op donderdag 2 september 2021 om 14.00 uur en op donderdag 31 oktober om 15:30 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/goes. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL4ZA4227 en betaal slechts € 14 per persoon (kind: € 8,84).

Praktische info

Delen via

Aanvangstijden

  • 2 sep t/m 28 okt:
    • Donderdag 15:30 - 17:00

Ben je van mening dat een uitje niet aan onze regels voldoet, of ongepast is? Mail de webmaster. Evenementen worden zonder tussenkomst van de redactie geplaatst. Zeelandnet is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze berichten.