Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Elke donderdag t/m 30 november

RIB-Safari Brouwersdam | Zeehonden Safari Grevelingen

[admin] :vvvzeeland

Zeehondjes in hun natuurlijke leefomgeving zien met stoere Dolphin RIB-boten op de Grevelingen! Dagelijks te reserveren (ook in de herfst en winter dus!) Afvaarten vanuit Marina Port Zelande of Zeil & Surfcentrum Brouwersdam (exacte locatie krijgt u bij boeking) Hiervandaan varen we het hardvaargebied in waar we even laten zien waartoe zo'n powerboat in staat is. Dan gaan we in rustig tempo op zoek naar de zeehondjes, onderweg zien we ook de wilde paarden op de vele eilandjes. Als we de zeehondjes gevonden hebben blijven we op gepaste afstand om ze niet te verstoren maar je kan ze in alle rust bekijken en fotograferen. We varen dan richting het leuke haventje van Brouwershaven en maken daar een rondje door de haven. Dan gaan we weer terug naar onze beginlocatie. De tocht duurt ongeveer een uur. Alleen op 'vooraf reserveren'. Ook voor kinderen zeer geschikt. Prijs 49,50 per persoon en kinderen tot 12 jaar 39,50 per persoon. U kunt vanaf 1 persoon boeken (of met uw gezin of familie natuurlijk..) maar het is ook mogelijk om met uw gezelschap de boot exclusief te boeken. Neem daarvoor contact met ons op. 
Ook voor bedrijfs/TEAM-uitjes hebben wij arrangementen!
We varen dagelijks af om 11.00 / 13.00 / 15.00 en 17.00 uur. contact ons om de exacte tijd van afvaart te overleggen. Andere afvaartijden zijn in overleg mogelijk.

Praktische info

Delen via

Aanvangstijden

  • 18 jun t/m 30 nov:
    • Donderdag 09:00 - 19:00

Ben je van mening dat een uitje niet aan onze regels voldoet, of ongepast is? Mail de webmaster. Evenementen worden zonder tussenkomst van de redactie geplaatst. Zeelandnet is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze berichten.