Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Elke woensdag

Jaarcursus Qi Gong, "Chinese Yoga" ofwel “Mindfull bewegen”

Bruno Houben

Qi Gong is een Chinese gezondheidsleer die bestaat uit eenvoudige oefeningen die in rustige bewegingen en met volle aandacht, vloeiend op het ritme van de ademhaling worden uitgevoerd. De oefeningen hebben een positieve uitwerking op het lichaam en op de geest. Je voelt je fitter en helderder, kalmer van geest, je wordt soepeler en je spieren worden sterker. De oefeningen kun je tot op hoge leeftijd doen, ze kunnen staand of zittend uitgevoerd worden. Qi gong is gemakkelijker en toegankelijker dan de meeste yogasoorten.
In China worden deze oefeningen tevens gebruikt om chronische klachten te verminderen, zoals diabetes, fibromyalgie, arthritis, ziekte van Parkinson.

In september starten er wekelijkse cursussen in Vlissingen en in Heinkenszand.

In 4 blokken van 9 lessen worden verschillende series oefeningen aangeleerd die de gezondheid bevorderen. Gedurende een les worden er Dao Yin oefeningen gedaan waarbij we het lichaam meer strekken, om sterker en soepeler te maken; er worden zelfmassage oefeningen en statische meditatieve oefeningen gedaan.

Docent is: Marjolein Houben, werkzaam met de Chinese geneeskunst als shiatsu therapeute.
Heb je belangstelling? Wil je meer informatie of wil je weten of Qi gong voor jouw klacht geschikt is?
Je kunt me bereiken via mail of telefoon, [email protected] of 0628625349
Info op: www.vital-touch-massagetherapie.nl

Praktische info

Delen via

Aanvangstijden

  • 4 sep t/m 4 sep:
    • Woensdag 19:00 - 22:00

Ben je van mening dat een uitje niet aan onze regels voldoet, of ongepast is? Mail de webmaster. Evenementen worden zonder tussenkomst van de redactie geplaatst. Zeelandnet is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze berichten.