Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Afgelopen

4 uur privé zeilinitiatie voor maximaal 6 presonen

Heb je altijd al eens kennis willen maken met zeezeilen? Eens voelen hoe het is om zelf aan het roer van een mooi zeilschip te staan? Reserveer dan de Pura Vida een halve dag en schipper Willem leert je de kneepjes van het zeilvak! Wij begeleiden je optimaal en geven je zowel praktische als theoretische uitleg. Zodat je na deze halve dag weer een flinke stap verder bent als het gaat om zeilen! Je bent welkom met maximaal 6 personen op ons comfortabele 36 ft zeilschip.

We laten de stroming en de wind bepalen waar we naartoe varen. De wind door je haren, de zon in je gezicht: is er een nog betere manier te bedenken om jouw vakantiedag te besteden?

Geniet van de kleinschaligheid van het zeilen! Reserveren doe je op www.joos-sailing.nl

Vertrektijden zijn mede afhankelijk van het tij en worden in overleg bepaald na jouw reservering. We verwachten je uiterlijk 15 minuten op voorhand op de Pura Vida. (Jachthaven Breskens, ligplaats S14).

Willem de Jonge is de trotse eigenaar van een 36 voets Beneteau Oceanis Clipper. Dit zeewaardige zeilschip werd gebouwd in 2005. De ruime kuip waar je comfortabel in zit, is vrij van lijnen of andere beletsels. De grote Nordic zeilen zorgen voor een mooie gang! Door haar omvang is het tegelijkertijd een zeer stabiel schip waardoor zeeziekte niet snel voorkomt.

Praktische info

Delen via

Ben je van mening dat een uitje niet aan onze regels voldoet, of ongepast is? Mail de webmaster. Evenementen worden zonder tussenkomst van de redactie geplaatst. Zeelandnet is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze berichten.